szafa

witam, będę niedługo zamawiać dwie szafy.z jakiego materiału najlepeij kupować? np systemy aluminiowe czy systemy stalowe? itp.
Kupić w znanej firmie typu Komandor czy Indeco czy w małej firmie? Ceny są podobne ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szafa

systemy aluminiowe bo są dużo lżejsze, stal będzie obciążać drzwi. Ja polecam porównywać ceny, bo różnica za praktycznie identyczne szafy może być na prawdę spora. Co do materiałów to wiadomo najlepsza jest płyta fornirowana naturalnym drewnem albo lakomat, ale wtedy cena na pewno jest większa niż przy zwykłej płycie z laminatem. Jeżeli zdecydujesz się na laminat to odradzam ciemne kolory, bo strasznie ciężko doczyścić smugi i odciski palców.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szafa

systemy aluminiowe tylko i wyłącznie wykonuję szafy na dobrym standardzie i za rozsądną cenę mój tel. 505 669 355 ewentualnie możemy się umówić i poustalać szczegóły pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Blat kuchenny z granitu?? Ma ktoś? Ile kosztował 1m2? (8 odpowiedzi)

Zastanawiam sie nad granitem w kuchni :) Czy ktos z was ma takowy ? Ile kosztuje mniej wiecej ?...

wiertarko wkrętarka jaka? (38 odpowiedzi)

Czy jest może jakaś wiertarko wkrętarka, która nie kosztuje dużo a jest godna polecenia? Chodzi...

Meble ogrodowe z surowego drewna (7 odpowiedzi)

Właśnie zakupiłem meble ogrodowe z surowego chyba sosnowego drewna. Pewnie wypadałoby je czymś...