szafa

witam, będę niedługo zamawiać dwie szafy.z jakiego materiału najlepeij kupować? np systemy aluminiowe czy systemy stalowe? itp.
Kupić w znanej firmie typu Komandor czy Indeco czy w małej firmie? Ceny są podobne ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szafa

systemy aluminiowe bo są dużo lżejsze, stal będzie obciążać drzwi. Ja polecam porównywać ceny, bo różnica za praktycznie identyczne szafy może być na prawdę spora. Co do materiałów to wiadomo najlepsza jest płyta fornirowana naturalnym drewnem albo lakomat, ale wtedy cena na pewno jest większa niż przy zwykłej płycie z laminatem. Jeżeli zdecydujesz się na laminat to odradzam ciemne kolory, bo strasznie ciężko doczyścić smugi i odciski palców.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szafa

systemy aluminiowe tylko i wyłącznie wykonuję szafy na dobrym standardzie i za rozsądną cenę mój tel. 505 669 355 ewentualnie możemy się umówić i poustalać szczegóły pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

ile czasu potrzeba aby wykończyć mieszkanie 42m2 (41 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie : ile mniej więcej potrzeba czasu aby wykończyć mieszkanie 42m2 w stanie...

Kamień dekoracyjny w dużym pokoju? (44 odpowiedzi)

Planujemy położyć na głównej ścianie pokoju. Jak Wam się podoba? Czy mogę na nim powiesić telewizor?

Farby do ścian i sufitów- proszę o poradę (127 odpowiedzi)

Witajcie Proszę o pomoc- muszę wymalować mieszkanie, swoje pierwsze, mam dość skromny budżet i...