szkola rodzenia - zaspa

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Witam
Czy ktoś zaczyna w najbliższym czasie kurs w szkole rodzenia w szpitalu na Zaspie?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szkola rodzenia - zaspa

ja będę chodziła, ale mam jeszcze czas, jestem w 24 tygodniu, a babeczka powiedziała, że od 28 przyjmują:)

a ja dzwoniłam przed chwilą i babeczka mi powiedziała że najlepiej zapisać się w 24-25 - toja już nic nie wiem:(

kurcze, dziwne...moja siostra dziś tam będzie, poproszę, żeby ustaliła fakty:)

ok, to super- jak cos sie uda ustalic to bardzo proszę o wieści na forum!pozdrawiam

ok, rozmawiałam z siostrą, wprowadziłam Cię w błąd, można owszem wcześniej, ale zaleca się od 28 tygodnia, ponieważ podczas zajęć jest np podłączane ktg, które nic nie wykaże jeżeli jesteś w tak "młodej" ciąży. Dlatego ja zapisze się około 28 tygodnia:)

dzięki za informacje, w takim razie babeczka do której dzwonilam wprowadziła mnie w błąd, bo wyraznie zapytałam kiedy najlepiej zacząć chodzić do szkoły rodzenia i ona odpowiedziała, że w 24-25 tygodniu najlepiej się zapisać

wiesz co, mojej siostrze też powiedziała, że zapisać się lepiej wcześniej tzn. właśnie w 24,25 tygodniu, ale chodzić od 28, może o to chodziło:))

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...