szlachetna paczka

czy ktoras z Was uczestniczyła kiedykolwiek w tej akcji szlachetna paczka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szlachetna paczka

i jak tam wam idzie kompletowanie paczek ?

Szapika - wysłałam do Ciebie maila

ale maila nie dostałam

ok.może być:)

Agalu, napisałam Ci maila, nie wiem czy doszedł...
Jak najbardziej jestem chętna na odbiór tych rzeczy, tylko czasowo w tym tygodniu będzie ciężko, dlatego odkładam to na przyszły tydzień - może być?

Kurczę co Wy macie za problemy z tą paczką, w szoku jestem, to przez te obiążone serwery ,tyle ludzi korzysta z tej strony czy jak
przecież zostało półtorej tygodnia do zrobienia paczki,musicie dzwonić ,szukajcie numerów tel, na stronie i dzwońcie niech wyjaśniają i to migiem:(

Szapika - czy chce Ci się podjechać do mnie po te rzeczy dla maleństwa?jeśli tak to daj znać kiedy
bo ja nie będę miała czasu jeździć nigdzie bo mąż wyjeżdża a jedno dziecko chore:(
mój mail
agunia005@wp.pl

Joanno, zapraszam - jak już pisałam w mojej rodzinie przy 6 dzieci najmłodsza dziewczynka ma 3 miesiące :) Mój mail 0330@wp.pl

Agalu - niestety nie mam gg :(((

Poza tym nadal nikt ze szlachetnej paczki się ze mną nie skontaktował, a dziś mija tydzień... Tydzień temu pisałam już do nich maila (zestawienie zakupów nie pokrywa się z wiekiem dzieci), ale cisza... A czasu na zakupy coraz mniej...

Chetnie dorzuce sie do paczki ktora ktos robi dla rodziny z małym dzieckiem,niemowlakiem,mam mleko,kaszki,pieluszki.Jestem z Gdyni.

Zuzka, może pomożesz Kamili albo Bożenie.Jadwidze?

wera no ja tez sie troszkę zdziwiłam ale fakt to ja jedyna hehe
zuza no nic spoko mam nadzieję że się poukłada:))))

A właśnie, może ktoś jeszcze robi paczkę i potrzebuje kogoś (mnie konkretnie :) ), żeby się dorzucić do całości i coś dokupić? Pytam tak na wszelki wypadek, bo od kilku dni czekam na wyjaśnienie sprawy i na razie oprócz wymiany maili z ludźmi ze szlachetnej paczki, nie ma większych zmian... a chciałabym jednak jakoś pomóc :)

Kamila, jest zamieszanie z przydziałem rodziny do mnie - na razie czekam, czy pan Jan ponownie pojawi się w bazie, bo gdzieś "zginął" wirtualnie albo już wybrał go ktoś inny - podobnie było już w przypadku opisywanym tutaj na forum... tak więc na razie kurtka musi poczekać, bo nie wiem jak to się wszystko ułoży i dla kogo będę ostatecznie robić paczkę...

Kurczę, ale się zakręciłam, myślałam, że są dwie Kamile:).

dzięki wercia za pamięć
zuza co się stało ? Jak co kurtka czeka...

Kamilo (ta, która prosiła o pomoc), spróbuj zadzwonić do szlachetnej paczki i zapytać, czy można jeszcze zgłaszać rodziny. Telefon znajdziesz na stronie www.szlachetnapaczka.pl - prawy dolny róg strony, zakładka: Kontakt. Powodzenia!

zuzka co jest grane dostalam na gg że już nie chcesz kurtki bo coś nie wypaliło

UP... Być może ktoś jeszcze będzie chciał pomóc!:)

WITAM.JESTEM W BARDZO CIEZKIEJ SYTUACJI MAZ STRACIL PRACE I W NASZYM MIEJSCU ZAMIESZKANIA NIEMA PRACY NIEWIEM JAK BEDEA WYGLADAC NASZE SWIETA JAK NIESTAC MNIE NAWET NA ZAKUP JEDZENIA.MAM 2 CORECZKI 4 LATA I DRUGA 8 MIESIECY.BRAKUJE NAWET NA CHLEB RODZINA POMOGLA JAK MOGLA ALE JUZ DALEJ POMAGAC NIEBEDZIE.MOPS POMAGA LUDZIA CO 2 MIESIACE I DOSTALAM W ZESZLYM MIESIACY 150 ZL. JAK Z TEGO PRZEZYC CALY GRUDZIEN.JESTEM ZROZPACZONA PROSZE LUDZI O DOBRYM SERCU O POMOC NAJBARDZIEJ POTRZEBUJE JEDZENIA I CHEMII JAK ROWNIEZ PAMPERSY DO 13 KG. PROSZE O POMOC.MOJ NUMER TELEFONU 791-572-207 MIESZKAM OD GDANSKA 30 KM.DOKLADNIE KARTUZACH.

WITAM PILNIE POTRZEBUJE POMOCY MAZ STRACIL 3 TYGODNIE TEMU PRACE MAMY 2 DZIECI 4 LETNIA I 8 MIESIECZNA CORECZKE JESTEM W BARDZO CIEZKIEJ SYTUACJI NAWET NIEIWEM ZA CO DALEJ ZYC MOPS POOMAGA LUDZIA ALE TYLKO CO 2 MIESIACE MOGE SIE ZGLASZAC DO NICH I DOSTAJE NA 2 MIESIACE 200-150 ZL BRAKUJE MI PODSTAWOWYCH RZECZY JEDZENIE I HEMIA.JEZELI NADAL PANI CHCE POMUC TO BARDZO PROSZE O TA POMOC MIMO MLODEGO WIEKU MAZ NIEMOZE ZNALEZDZ PRACY NASZA STARSZA CORKA CHORUJE NA ASTME I JEST UCZULONA NA KURZ NAWET NIEWYOBRAZAM SE TYCH SWIAT AZ PLAKAC NIEBOGLOSY SIE CHCE RODZINA NAM POMOGLA JAK MOGLA ALE DALEJ NIKT NIE POMOZE Z RODZINY BO SAMI NIEMAJA MIESZKAM W KARTUZACH KOLO GDANSKA JAKIES 30 KM. MOJ NUMER TEL.791-572-207

WITAM.JA BARDZO POTRZEBUJE POMOCY INNYCH LUDZI NIEMUSZA TO BYC PRODUKTY Z NAJWYZSZEJ PULKI.MAZ STRACIL PRACE 3 TYGODZNIE TEMU MAMY ZAPOZYCZONE PIENIADZE U CALEJ RODZINY NA DZIEN DZISIEJSZY BRAKUJE NAWET NA CHLEB,NAWET RACHOWNKOW NIE OPLACAM BO NIEMAM ZA CO.MIMO NASZEGO MLODEGO WIEKU BO MAZ MA 267 LAT NIEMOZE ZNALEZDZ PRACY W CALYCH KARTUZACH.POTRZEBUJE JEDZENIA I CHEMI.MAM 2 CORECZKI 4 LETNIA I 8 MIESIECZNA BARDZO PROSZE O SKROMNA POMOC MOJ NUMER TELEFONU TO 791-572-207 KARTUZY KOLO GDANSKA

Inne tematy z forum

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

Jaki wozek wybrac? (79 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...