szlachetna paczka

czy ktoras z Was uczestniczyła kiedykolwiek w tej akcji szlachetna paczka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szlachetna paczka

Zuzka ja to chyba w koncu ogarnelam :) wybrałam juz rodzine i mam wszystko potwierdzone :) tzn. wybrałam teraz starsza Pania bo ta moja wczesniejsza rodzna mi gdzies znikneła... chyba ja ktos inny wybrał, bo najpierw byla a teraz znow jej nie ma-ciagle wyskakiwało mi ze jest niedostepna... wiec wybrałam ta starsza samotna Pania...

ja tez miałam przeboje z ta stronka co mozesz przeczytac sledzac ten watek :) ciesze sie ze sie z nia uporałam :) pisałam do tej wolontariuszi od Agalu i szlachetnej paczki i wszyscy mowili mi ze mam cierpliwie czekac... a wczoraj dostałam od nich maila ze cos tam bylo nie tak z moja rejestracja i mam zaczac wszystko od nowa... stronka oczywiscie glównie mi sie wieszała ale przed chwila dalam rade :) i juz wszystko wiem :) ja walczyłam z ta stonka od niedzieli... zycze cierpliwości... :)

SZapika - łatwiej będzie się umówić na gg
podaję swoje
10895520
,ja jestem do południa przeważnie w domu od rana do 14.30 i wieczrem zawsze też:)mam torszkę ciuszków dla niemowlaka,jakaś zabawka dla tego dwulatka by sie znalazła, samochody, książeczki o i butelka i może coś jeszcze bym znalazła

kurtak czeka...na gg nikt nie odpisuje...

Agalu, jestem z Gdyni, więc nie powinno być problemu z dojazdem. Pisz 0330@wp.pl

Nikita987 , mam do Ciebie pytanie - udało Ci się w końcu ogarnąć to zamieszanie z rejestracją na stronie? Bo ja mam podobny problem - nie mogłam dokończyć rejestracji, bo wyskoczył jakiś błąd. Pan Jan zniknął z listy osób potrzebujących (sprawdzałam zaraz po próbie rejestracji, więc chyba został do mnie przypisany, ale pewności nie mam), a ja nie mogę się ani zalogować, ani ponownie zarejestrować. Napisałam do paczki, ale na razie nie odpowiadają :(

Bozeno.Jadwigo, spróbuj zadzwonić do szlachetnej paczki - telefon zmajdziesz na stronie w zakładce kontakt (na samym dole strony po prawej stronie), tam jest numer do każdego okęgu. Ja już wysłałam do nich maila z pytaniem, czy można jeszcze zgłaszać rodziny, ale nikt mi jeszcze nie odpowiedział, więc lepiej zadzwonić. Powodzenia!:)

Hej, mogę się dorzucić do czyjejść paczki - dokupić trochę środków czystości, jakieś artykuły spożywcze itp. Jestem z Wejherowa

Reńka- ale jaj uż jestem darczyńcą innej rodziny/starszej Pani,drugiej rodzinie nie dam rady zrboić pomocy

Szapika - to mogę Tobie dorzucić kilka rzeczy tylko skąd jesteś bo ja z Rumi,czy miałbyś możliwość podjechania do mnie?

Nefri - bożena.jadwiga podaje swoje dae kontaktowe ,jeśli nie chcesz pomóc przez szlachetą paczkę to może jakąkolwiek pomoc ofiarujesz tej Pani

Znalazłam rodzinę z małym dzieckiem - jeszcze nikt jej nie wybrał. Jest z rejonu Lębork. Może agalu zdecydujesz się zostać ich Darczyńcą :-)

Pani Alicja(l.24)samotnie wychowuje trójkę dzieci: Karinę (l.3),Natalię (l.1) i półroczna Łucję. Jej dochód 1400zł. w połowie pochłaniają opłaty. To co zostaje, odkąd jest samotna nie wystarcza na podstawowe produkty. Pani Alicji i jej dzieciom wielką radość sprawi jeśli otrzyma pomoc w formie żywności i środków czystości. Bardzo potrzebne są mleko i pieluszki dla najmłodszej pociechy. Mały dywanik też by się przydał bo dziewczynki nie musiały by się bawić na zimnej podłodze.

Witam,jak mam zrobić to zgłoszeeie?Póki co to mopsy jak w całym kraju mają kryzys.Kochani od kwietnia piszę po różnych fundacjach o pomoc,ale wszyscy mi tylko współczują i odsyłają do mopsu,a tam kryzys,a ja psychicznie już wysiadam.co dnia boję się chodzić do sklepu bo to jak rosna ceny żywności to przekracza wszelkie granice.Mam dzieci w wieku;8,10,12,15,17,18,20,w tym szescioro uczęszcza do szkały.Będę wdzięczna za kazdą okazana nam pomoc.kontakttel.78522521,emil.bozena.jadwiga@wp.pl.Z góry dziękuję.

dziewczyny a moze znacie jakąs potrzebującą rodzinę, chcialabym zrobic paczke swiateczna wraz z mężem i od razu takiej rodzinie ją wręczyc. chcialam sie zarejestrowac na szlachetna paczke ale ciagle cos sie zawiesza i stwierdzilam ze pomoge jakiejs rodzince ale w inny sposób, niekoniecznie przez szlachetna paczkę. takze jak znacie kogos to piszcie na maila vivian8@interia.pl

W Gdańsku paczki należy dostarczyć do punktu w dniach 11-13.12. Podejrzewam, że wszędzie indziej jest tak samo, ale warto jednak zadzwonić i dowiedzieć się na pewno.

Agalu, w mojej rodzinie (6 dzieci) najmłodsza dziewczynka ma 3 miesiące, a następny starszy brat - 2 latka, więc wszelkie drobiazgi się przydadzą :)))
Przy okazji - ktoś wybrał magazyn w Redzie? Podają, ze jest on czynny 8-16:30, ale w jakie dni tygodnia? I do kiedy te paczki można tam dostarczać?

czy ktoś robi paczkę dla rodziny w któej jest niemowlę lub sie niedługo narodzi, bo ja mam do oddania troszkę ciuszków,grzechotki, mam też nową butelkę mogłabym dorzucić

Wlasnie w tvp1 w celowniku jest o szlachetnej paczce.Naprawde nie bojcie sie pomagac jesli macie taka mozliwosc.Wielka radosc dla obdarowanych.

Bożeno-Jadwigo, spróbuj się zgłosić do akcji Szlachetna Paczka, wejdź na stronę www.szlachetnapaczka.pl i tam znajdź nr tel. Widziałam, że pojawiają się jeszcze nowe rodziny. Może spróbujcie też zgłosić się do MOPSu i innych tego typu instytucji/fundacji. A póki co podaj wiek dzieci, może ktoś będzie miał coś do oddania, podaj też kontakt do siebie.

Witam wszystkich ludzi o wielkim sercu,mam siódemkę dzieci,toniemy w długach,a zbliżaja się święta,az nie chce mi się o nich myśleć.brakuje nam srodków na życie codzienne.co rano martwię się jak przezyjemy kolejny dzień.straciłam juz wiarę w to,że wreszcie znajdzie się ktoś kto mógłby nas wesprzeć.jesli znalazłby się ktoś kto mógłby nas jakis sposób wesprzeć to bylibyśmy bardzo wdzięczni.liczę,że ktos się odezwie.

jestem za, dlaczego niespelnic marzen jak jest to wykonalne

zuzka no kurtka tez jest duza ale ciepla masz gg? Ja jutro napisze bo zmykam 12090721

a to my mamy raczej duże L;)

Inne tematy z forum

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...

Wasze ulubione zapachy (71 odpowiedzi)

Jak w tytule - jakie sa Wasze ulubione perfumy?