szpital w Wejherowie

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Witam dziewczyny. Jestem w 4 tyg, ciąży :) i już teraz wiem, że będę rodzić przez cc, gdyż moja wada wzroku wyklucza poród sn. Chciałam zasięgnąć informacji na temat szpitala w Wejherowie. Czy któraś z Was miała tam cc? I jakie opinie? Czy mąż może być przy cc? Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szpital w Wejherowie

Lemka, ja będę miala cc lada dzień. Po powrocie zdam relację:-))) W razie gdybym zapomniala przypomnij się na priv'a.

To super. Będę czekała na relację. Twój mężczyzna będzie przy Tobie? Wiesz czy to możliwe w Wejherowie?

Słyszałam, że możliwe, ale chyba mu tego oszczędzę. Sama też nie chciałabym obserwować operacji. Tym bardziej, ze mój mąż prawie mdleje jak mnie pobierają krew (a siedzi na korytarzu):-)))

Hehe, mój z kolei chce być. Oczywiście za prześcieradełkiem :)

Kala myślę o Tobie i trzymam kciuki i z niecierpliwością czekam na wieści.

Majls, trzymaj trzymaj - przydadzą się na 100%. Rany, już niedługo zobaczymy naszą Niuńkę. Pisałam, że mój M. zlamał nogę? A miał mi pomagać w szpitalu po cc:-)))

to chyba z tej radości zaszalała:)
ale chyba jakoś się doczłapie może nie będzie tak aktywny:)

Z radości faktycznie szaleje:-))) MUSI doleźć do szpitala, inna opcja nie wchodzi w rachubę:-))) Tylko liczyłam na to, ze poda mi Malucha do karmienia, wodę dla mnie itp., ale o kulach to raczej nie da rady.

kala79 napisał(a):

> Lemka, ja będę miala cc lada dzień. Po powrocie zdam
> relację:-))) W razie gdybym zapomniala przypomnij się na
> priv'a.

Hejka ;) to ja ladnie poprosze rowniez o info bo tez mam cc w wejherowie za 2 miesiace i jestem ciekawa jak to wyglada :) bede wdzieczna za jakiekolwiek info.

pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Ja rodzilam ponad miesiac temu w Wejherowie przez cc i nie mam nic do zarzucenia, zwlaszcza, ze cial mnie moj prowadzacy lekarz:). Maz byl jednak za sciana, zawolano go jak juz Miloszek byl na swiecie i to on pierwszy tulil malego w ramionach w czasie gdy ja bylam zszywana...To co moge poradzic po cc - warto doplacic za pokoj - jedynke..(350 zl niezaleznie od ilosci dni spedzonych w szpitalu). Ja ostatecznie spedzilam tydzien,zatrzymano nas ze wzgledu na zoltaczke Miloszka...Maz praktycznie przeprowadzil sie do szpitala na tydzien (jest mozliwosc by nocowac w tej jedynce na rozkladanym fotelu:)))), takze spedzilismy prawie jak w hotelu czas w szpitalu:P)))

a twoj lekarz gdzie przyjmuje poza szpitalem ??

Na Fikakowie w Gdyni badz w Spoldzielni lekarskiej rowniez w Gdyni

czyli nie ma możliwości w tym szpitalu, aby był na sali podczas cc? o jedynce słyszałam - bardzo dobry pomysł.

Prawie rok temu rodziłam w Wejherowie przez cc.Niestety tatus nie mógł być obecny.I z tego co słyszałam od lekarzy,taka procedura nie jest stosowana.Wszystko wspominam super.Świetna opieka,choć położne mają mnóstwo pracy.Niewiem,czy to przypadek ,ale na sali leżałam tylko z inną mamą też po cesarce.Chyba tak właśnie umieszczają mamy po cc,bo jednak jesteśmy po operacji i wyagamy innej opieki.Polecam bardzo

ostatnio bylam w Wejherowie zobaczyc oddział i powiedziano mi ze maz moze byc przy cc ale jak widac nie zawsze jest to stosowane ... a opowiadac pieknie to wszyscy potrafia ...ta jednoosobowa sala to rzeczywiscie duza zaleta oby tylko byla wolna bo wiem ze ciesza sie duzym powodzeniem

czesc dziewczyny
ja rwnież jestem po cc w Wejherowie.Miałam cesarke w lutym,też mieliśmy z męzem ten osobny pokoj.Leżałam ok. pł miesiąca na patologii i z tego co wiem to jeśli nie ma komplikacji to mąż może być przy cesarce (przy głowie żony) i dziewczyna ktora leżała na patolgii razem ze mną to własnie miała tak że maz przy niej był.U mnie niestety wynikły komplikacje i mj grzes nie mogł być a szkoda bo strasznie byliśmy nastawieni na porod razem i tAM uczeszczalismy do szkoły rodzenia