sztuczne ognie

Temat dostępny też na forum: Wesele
mam małe pytanko. marzy mi się pokaz sztucznych ogni o północy, ale nie mam pojęcia jak to zorganizować i kto ewentualnie mógłby sie tym zająć. chodzi mi o jakies firmy, bo wiem, że niektóre hotele robia coś takiego, ale jeszcze nie wiem, gdzie bedzie wesele, więc chciałabym wiedzieć coś na zapas. z góry dziekuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sztuczne ognie

czy na prawdę moje marzenie jest jakieś niespotykane? dlaczego nikt nie chce mi pomóc? pozdrawiam

Swojego czasu ok. pół roku temu widziałam w serwerze allegro ogłoszenie firmy, która robi takie pokazy i jeździ po całej Polsce, a pokaz nadzoruje ich pracownik. Nie pamiętam dokładnie ile to kosztowało ale chyba od 500 do 1000 zł w zależności od czasu trwania tego pokazu. Jakby poszperać w historii aukcji allegro, to powinno się znaleźć namiary na tą firmę. Proszę śledzić na tym serwerze kategorię odzież i biżuteria - okazje - ślub - dodatki, tam można znaleźć takie usługi. Pozdrawiam i życzę sukcesu w poszukiwaniu, a przede wszystkim wymarzonego ślubu i wesela... Julia

bardzo dziękuję za informację i wskazówki:) pozdrawiam:)

Droga Mag- ja będę miała taki pokaz ok 3-5 min., taki czas jest najlepszy, podobno lepszy jest krótki i intensywny niż długi bez silnego uderzenia!!! Ale mi to organizuje mój kuzyn, który prowadzi firmę zajmującą się fajerwerkami i nie znam kosztów takiego pokazu- z tego co mówił to od 1500 zł w górę. A w W-wie ok. 2000 zł. Ja Ci polecam kupić w jakiejś hurtowni tzw. torty- to jest takie pudełko z fajerwerkami i one kolejno po sobie wybuchają. Bardzo droga jest obsługa takiego pokazu przez profesjonalistów więc poleć to któremuś z gości weselnych- niech się nauczy i do dzieła. Powodzenia

Zadzwoń do firmy ALBEX pod nr 300-07-44. I pokaz masz załatwiony!!!

a można poznac przyblizony koszt takiego pokazu? chopdzi mi o jakies treściwe 5-7 minut. pozdrawiam:)

Inne tematy z forum

sukienki wieczorowe (57 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Ile alkoholu na weselu dla 100 osób (3 odpowiedzi)

Hej! Planuję wesele na około 100 osób i kompletnie nie wiem, ile alkoholu powinnam kupić. Wiem,...