szukają

Z mojej strony powiem tak. Od 4 tygodni prowadzę rekrutację i jestem przerażony brakiem szacunku do mnie (jako pracodawcy). Na 10 umówionych spotkań przychodzą 3-4 osoby. Szczytem było jak któryś z kandydatów zamówił rozmowę telefoniczną na mój koszt.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: szukają

a jaka to praca? atrakcyjnej oferty nikt by nie olewał
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przedstawiciel Handlowy nie jakas akwizycja tylko poważne przedstawicielstwo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

No widzisz, a ja wysyłam i nie zapraszają mimo, że bardzo chciałbym pracować na takim stanowisku. Jak jeszcze szukasz to napisz roobertoo1@wp.pl
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

tu jeden szuka na forum jako przedstawiciel bielizny
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam napiś coś więcej o tej pracy piotr1138@o2.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

nic dziwnego jak ktoś się ogłasza przez 4 tygodnie, że ludzie omijają taką firmę
widać od razu, że właściciel ma zbyt wygórowane wymagania i ludzie nie chcą tracić czasu i pieniędzy na rozmowy
w dodatku przedstawiciel handlowy, który się zwykle źle kojarzy
takie firmy zazwyczaj zapraszają na rozmowę i nie chcą wcześniej zdradzić na czym praca polega, więc są olewane
po co ktoś ma iść na rozmowę żeby np. dowiedzieć się, że ma emerytom wciskać mega super ofertę na telefon i pracować tylko za prowizję od wciśniętego chłamu
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

cos wiem na ten temat...mam podobnie...a niby jest bezrobocie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wiecie co to jestracja,ze ludzie olewaja innych, widac to takze na wizytach u lekarza. Kolejki do specjalistow a taki Pan Iksinski poprostu sobie na wizyte nei przyjdzie, bez uprzedniego zawiadomienia. Tak jest podobnie ze spotkaniami z potencjalnymi pracodawcami. To wyrazny brak szacunku,zgadzam sie z tym w 100%. Nalezy nawet zadzwonic kiedy jest jakis wypadek losowy-nie wiem korki czy wypadek,ze sie czlowiek spozni, nie mowiac juz o spotkaniu.
Szukam pracy tez wysylam CV. Znajoma zrobila prowokacje: dala ogloszenie o sekretarke itd. W ciagu 3h dostala 200cv lacznie z tymi BEZNADZIEJNYMI. A to ktos tylko zalacznik wyslal, a to z bledami, babka miala dosc czytania i w zwiazku z tym przepadly cv osob naprawde nadajacych sie na dane stanowisko. Trace nadzieje,ze kiedys wkoncu ktos przeczyta moje cv i chociazby na spotkanie zaprosi... Powodzenia!!!
A jesli ktos szuka dobrego,sumiennego pracownika to porsze o kontakt na mail: bikins@interia.pl
Pozdrowienia :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Praca K2 Dystrybucje (31 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (67 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...

Firmy z branży stoczniowej które należy unikać..... (49 odpowiedzi)

Witam wpiszcie tu teraz trójmiejskie firmy z branzy stoczniowej które należy unikać i...