szukam "babci"

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Jesteśmy młodym małżeństwem które przeniosło sie do Gdańsku kilka lat temu, cała nasza rodzina została na Mazowszu,2lata temu na świecie pojawił się nasz synek , gdy po macierzyńskim wróciłam do pracy , pomieszkiwała z nami moja babcia, która przyjechała aby nam pomoc , lecz babcia w kwietniu tego roku zmarła.Bardzo za nią tesknie. Wtedy musieliśmy zatrudnić opiekunkę, znalezliśmy z ogłoszenia panią, która ciągle rozmawiała przez telefon a syn pozostawiony był sam sobie,musieliśmy ją zwolnić a obecna popijała alkohol opiekując się naszym synem. Jestem załamana brakiem uczciwości i odpowiedzialności tych kobiet. Nie mamy tu znajomych nikogo kto mógłby nam kogoś polecić, kogoś uczciwego, kto z sercem i uczciwością do nas podejdzie i do naszego syna. My z naszej strony oferujemy godne wynagrodzenie oraz szacunek dlatego zwracam się do Was z zapytaniem czy zna ktoś kobietę po 40 roku życia lub starsza,uczciwą bez nałogów, dyspozycyjną która tak jak my czuje sie samotna,nie ma rodziny, która stanie się dla naszego Franka "babcią" zaopiekuję się nim tak jak na to zasługuję i dla nas członkiem rodziny której nie mamy.
Będę wdzięczna jeśli ktoś mi odpisze.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: szukam

hmm kurcze, mam 40tkę ,ale do babci mi daleko, sama mam 2 latka na stanie:)

BTW powodzenia
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

my szuklismy mielsmy juz dwie panie w koncu zamiast szukac trzeiej zapisalimy amlego do zlobka i jestemy bardzo zadowoleni
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

skad jestescie? jaka dzielnica?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szkoda,że szukacie ,,babci po 40,,,bo ja z chęcią bym sobie dorobiła,syna do zerówki zaprowadzam i mam wolne:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja chetnie bym sie podjela wspolpracy
nie jestem babcia
mam 2 dzieci synka 4lata ktory chodzi do przedszkola i 2letnia coreczke
jestesmy z oliwy

moj mail gosia1470@wp.pl

skąd jesteście?znam taką panią która chetnie podjeła by się takiego wyzwania,mój syn ją uwielbia,czasami mu babciuje,jak i wielu innym dzieciom.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

aga, mogłabys napisac cos wiecej o tej pani-babci, brzmi zachęcająco, podziwiam takich ludzi z obszernym, dobrym sercem...na jakiej zasadzie ona "babciuje" obcy dzieciom? ona jest z Gdanska? moje dzieci niestety nie miały szczescia do babć:(

wojska polskiego ul moniuszki

niestety pani jest z gdyni,więc raczej odpada

Inne tematy z forum

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...