szukam chlopaka

czesc szukam chlopaka na z ktorym bede i ktory mie nie zdradzi i nie oszuka ale taki co nie mial nigdy dziewczyny i ktory sie nigdy nie calowala i nie chodzi za reke i ktory jest tak dokladnie to prawiczkiem ale tylko warszawa i okolice i to ci co maja orange tylko bo nie zawsze jestem na gg jak cos to mogie podac nr tel 690 690 732 ale ja jak cos to z innego odzwonie a to moj nr gg 45951884 i w wieku od 15 do 17 lat chcem chlopaka przystojnego ktory jest wysoki szczuply i ktory mam wiecej niz 170 co bo ja mam tyle w obcasach ale oczwiscie moze byc tez nisz i ktory nie mam zadnych krost na twarzy i to niech pisza przystojne chlopaki szukam tez chlopaka wyrozumiałego otwartego na wszystkie tema ty ktory mie nie zdradzi i nie oszuka ktory zawsze mowi prawde i szczerego i tylko was prosze tylko orange zadna inna siec bo jak bedzie inna siec to nie odpisze na wiadomosc i takiego co nie pije i nie pali jak chcecie to piscie pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: szukam chlopaka

pij mleko !
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

ciężka sprawa i wiele wymagań
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

takich nie ma..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

@ misia,

A byłabyś zła, gdybym jednocześnie z Twoimi koleżankami się spotykał? Przynajmniej byś wszystko wiedziała.

Tylko Ty chyba za stara już jesteś.. Kurde :/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiecie co, podoba mi się tę dziewczę, ono wiec czego chce i to już w takim wieku. Podbijam, daję plusa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na podstawie wypowiedzi stwierdzam że to dziewczę (gdyby tylko istniało naprawdę) miałoby tylko jeden zwój mózgowy więcej od konia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

~Cross nie żebym się czepiała, ale pojęcie zwoju łączy się obwodowym układem nerwowym, podczas gdy mózg należy do ośrodkowego ;) A ten post to jakaś marna prowokacja
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

albo to jakiś żart, albo dziewczyna ma 10 lat :) po wypowiedzi stwierdzam, że moja 5-letnia córka potrafi układać lepiej zdania ha ha ha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kurcze nie spełniam żadnych kryterii... :D:D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Takie życie ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moze ja sprostam zadaniu ......
187 ^ szczupły dobrze zbudowany wysportowany 17 lat ...... reszta prv GG 19087600
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Desperat!?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...