Mam wesele w lipcu 2006 i szukam dobrego dj. No i niezbyt drogiego.
00
dj
bj
(20 lat temu)
prosze dajcie mi jakies namiary, bo nie wiem gdzie szukac
00
Re: dj
~pszczolka54
(20 lat temu)
hmm jeśli interesuje cie wyslij mi maila a ja odeśle ci namiary ;]
00
~bde33xuw
(20 lat temu)
to ja tez bym bardzo poprosila o namiary, jesli to nie problem: kasia11@poczta.gdynia.pl
pozdr
kasia
00
monisia85
(20 lat temu)
i ja bardzo prosze o te namiary . oto moj meil : monikaevva@wp.pl
z gory dzieki .pozdro
00
madzia33
(20 lat temu)
Poprosze tez o namiary...dzieki
00
~pszczolka54
(20 lat temu)
aha to mój adres maila pszczolka54@wp.pl ;] jak dostane maila wysle namiary ;) pozdrowionka
00
Re: szukam dobrego dj
~habibi
(20 lat temu)
ja mialam bardzo dobrego dj-spisal sie na 5! -taktowny , kilka fajnych zabaw-takich na przyzwoitych -no i super piosenki puszczal-a dodam ze wcale nie ustalam z nim repertuaru!Naprawde fajnie prowadzl wesele
00
~Wioleta_26
(20 lat temu)
To ja baaaardzo poproszę o namiar. Szukam właśnie kogoś sprawdzonego. Z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam :-)
00
monisia85
(20 lat temu)
to ja rowniez prosze o namiary. dziekuje
00
madzia33
(20 lat temu)
no i ja tez .. prosze
00
~Asiek
(20 lat temu)
proszę o namiary kreciol1@vp.pl
00
~habibi
(20 lat temu)
wiecie co dziewczyny za szybko sie pochwalilam:(-ja teraz przeprowadzilam sie do Szwecji i czesc moich rzeczy zostala w Polsce i nr telefonu do tego pana rowniez:(-pamietam tylko ze nazywa sie Lech Radziun i mieszka w Suchym Dębie.
W Polsce bede dopiero na Swieta ale nr tel.do niego maja napewno w restauracji "Skarpowa" -o jak chcecie to moze sprobujcie tam zadzwonic albo na info zadzwoncie moze nr wam podadza.
I jeszcze tylko dodam ze pan nie pije-co dla mnie tez bylo wazne bo juz bylam na weselach gdzie orkiestra lub DJ sobie popijali.