szukam endokrynologa

Szukam endokrynologa internisty, znawcy tematu tarczycy. Kobiety. Najlepiej z Gdyni. Żeby przyjmowała nowych pacjentów:))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szukam endokrynologa

Bardzo mocno polecam dr Małgorzatę Siekierską-Hellmann. Korzystam z porad Pani dr od roku, także miałam okazję spostrzec że jest faktycznie znawcą tematu. Wyprowadza mnie z euthyroxu a brałam naprawdę duże dawki. Sam konkret i wiedza a przy tym miła osoba. Ale przyjmuje w Gdańsku w Endomedzie na Opolskiej. Nie wiem, może gdzieś jeszcze.

Re: szukam endokrynologa

Ja chodze do Malgorzaty Słomianej. Przyjmuje w luxmedzie miedzy innymi wlasnie w Gdyni. Dzieki niej zaszlam w ciaze. :)

Lek. Mariusz Kazmirowicz - wprawdzie nie kobieta, ale posiada dużą wiedzę i doświadczenie w tym zakresie. Dodatkowo, współpracuje z Akademią Medyczną, więc jak zaistnieje potrzeba, nie zignoruje objawów i skieruje na dodatkowe badania do szpitala. Przyjmuje w kilku przychodniach w Gdyni i Gdańsku.

Chyba nazywa się Adam chyba przyjmuje w szpitalu MSWiA na oddziale wewnetrznym

Na pewno nie polecam Orzechowskiej z Gdańska. Okropny lekarz, który się kompletnie nie zna na fachu. Przepisuje tabletki w ciemno,dawki dobiera na podstawie wyglądu chyba. Porażka!

Inne tematy z forum

Mój facet szybko dochodzi (4 odpowiedzi)

Nie wiem czy powinnam się z tego śmiać czy nie, ale u mnie problem jest taki, że mój facet szybko...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

gdzie kolonoskopia na NFZ z narkoza? (32 odpowiedzi)

jak w temacie