szukam fotografa w Kartuzach/okolice

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
szuKam dobrego fotografa w Kartuzach lub okolicach, jak ktoś mogłby polecić będę wdzięcznachętnie też fryzjera i kosmetyczke, bo sama nie jestem stamtąd , ale chce mieć tam ślub i wesele
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szukam fotografa w Kartuzach/okolice

Jestem z okolic Kartuz wiec moge Tobie polecic fotografa, ktory rowniez na moim slubie fotografowal a pozniej pojechalismy do studia na zdjecia, jest to Pan Cezary Czaja z Zakladu MAG,ul Rynek 5a,tel.684-00-10.
Polecam rowniez sprawdzona fryzjerke z Salonu Olivia, pani Emila tel.681-24-34,ul Kosciuszki 6. Makijaz robilam w salonie Thalgo,ul Ceynowy 3/5,tel. 685-31-32 i tez bylam zadowolona, zas manicur na Zamkowej u Pani Lucyny Konkel tel.684-03-35.Jezeli jestes zainteresowana kwiaciarnia to polecam Kwiaciarnie KASIA tel 684-06-07, ul. Zamkowa 27.Jezeli masz jakies pytania to sluze pomoca.W czerwcu bralam slub i jestem bardzo zadowolona ze wszystkich przygotowan.

dziękuje Ci bardzo bardzo .Już straciłam nadzieję , że ktoś mi odpiszę. Ja też chcę brać ślub w czerwcu i wszelkie inne uwagi są dla mnie cenne. Jak możesz to odpisz mi mejlem na olciazet@tlen.pl

a możesz polecić jakiś zespół i jeszcze gdzie można zamówić fajne zaproszenia dzięki

Witaj Lucy!
Jestem ,z Żukowa i też za jakiś czas biorę ślub-niestety i na szczęście wesele bierze się tylko raz;). Zastanawiam się nad weselem w Gryfie -nie wiem co byłoby ciekwego jeszcze w naszych stronach a bardzo mi zależy na dobrym i sprawdzonym jedzeniu.Z orkiestrą ,też mam problem.A tak naprawdę to szukam porad bratniej duszyczki w przygotowaniach do ślubu.Na przykład czy fryzjerka ,makijarzystka przyjezdza do panny młodej ,czy zrobić sesję zdjęciową przed ślubem? czy dekorować kościół ????
Bardzo mi zależy na choćby jakimś słowie dorady -bardzo proszę o odpowiedż modzala@wp.pl
Z góry dziękuję!

Byłam na weselu w Gryfie i musze powiedziedz, ze było fajnie. Wiem tez ze młodzi byli zadowoleni, obsługa dobra, jedzenie rowniez i to w dużych ilościach( a po weselu wszystko zabierasz ze soba).
Ja wychodze za mąż w kwietniu i salę mam zarezerwowaną w Pomeranii w Somoninie. Tez opierałam sie na opiniach (2 z moich koleżanek tam pracowały) Więc wiem ze każdy szczegół jest dopięty, bo szefostwo naprawde sie stara. A menu też było obszerniejsze niż gdzie indziej.
Fryzure mam zamiar robić w studiu Viva u Pawła. Jesli chodzi o zdjęcia i kwiaty to będzie Kościerzyna, ale słyszałam ze Czarek ze studia MAG robi fajne zdjęcia.
Powodzenia

Polecam fotografa:
studio wolf,adresy stron na których mozesz obejrzec foty:
www.sluby.webpark.pl
www.pawelkubasiak.prv.pl

Inne tematy z forum

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...