szukam krawcowej która szuka suknie ślubne i nie tylko- chce też na poprawiny sukienkę, najlepiej sprawdzoną. mam już wymarzoną sukienkę a nie znajde akiej w sklepie.
00
Re: szukam krawcowej
~nale
(19 lat temu)
Mam świetną krawcową od sukienek na Niedźwiedniku. Szyje mi świetne rzeczy na lato. Ale nie powierzyłabym jej uszycia sukni ślubnej, bo ma kota i psa w zakładzie. Jesli chcesz podam ci telefon. Jest raczej tania, a w każdym razie można się targować.
00
szukam krawcowej
~oleńka
(19 lat temu)
szukam krawcowej może nie tyle co na suknie ślubną ,ale zwykłą wieczorową.
00
~nale
(19 lat temu)
oleńka napisał(a):
> szukam krawcowej może nie tyle co na suknie ślubną ,ale zwykłą
> wieczorową.
Pani nazywa się Kosiorek, tel. 3426049. ma lekkie odjazdy, ale szyć umie.
00
~margaretka
(19 lat temu)
mam na Żabiance świetną i tanią ale raczej tylko do wieczorowych sukien, ślubne to jakieś przeróbki raczej, jak chcesz to daj znać przeslę Ci namiary
00
-hexe-
(19 lat temu)
witam - ja mam rewelacyjna krawcowa z Zaspy. Szyła mi moja kiecke na poprawiny (wieczorową) ze zdjęcia. Zainteresowanyc zapraszam na priv.
00
szukam krawcowej
~oleńka
(19 lat temu)
a zna ktoś może krawcową z Gdyni?
00
~martinia
(19 lat temu)
Moja przyszla tesciowa jest krawcowa, jest z Gdyni i bardzo dobrze szyje nawet suknie slubne. Ma bardzo duzo pracy wiec jezeli chcesz cos szyc to trzeba uzgodnic z dosc duzym wyprzedzeniem
00
~oleńka
(19 lat temu)
do martinia : a szyje suknie ze zdjęć-chodzi mi o wieczorowe? i w jakich granicach cenowych szyje ona suknie?
00
~martinia
(19 lat temu)
Oczywiscie ze szyje ze zdjec, a co do cen to nie wiem dokladnie ile za sukienke wieczorowa
00
~oleńka
(19 lat temu)
to poprosze o namiary
00
~martinia
(19 lat temu)
wysle Ci na maila
00
~Bożena
(15 lat temu)
witam! czy możesz mi podać telefon do krawcowej z Zaspy-proszę.
Pozdrawiam Bożena