szukam kumpeli

witam,zacznę od tego ze jestem zaskoczona, ze tak wiele postów dotyczy problemu braku kumpeli, więc i mnie sie może poszczęści, mam na imię Iwona, 36 lat, mąż, dzieci brak.Przeprowadziłam się 2 miesiące temu do gdańska,jestem na etapie poszukiwania pracy, więc czasu mnóstwo,czuje się odrobinę samotna,chętnie poznałam kumpelę z którą mogłabym poplotkować,wyjść na zakupy czy na drinka,jestem gadułą, ale umiarkowaną,cóż mogę dodać więcej, wszystko zabrzmi banalnie, zapraszam na gg jak ktoś ma ochotę pogadać5318338, pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szukam kumpeli

Cześć.Masz ochotę wyjść ze mną do kina, teatru lub kawę itp.Jeśli tak,to daj znać,bo brakuje mi takiej osoby.Mam 39 lat, jestem szczęsliwą mężatką, mam dwóch fajnych synków i ciekawą pracę,ale nie jestem rodowitą gdańszczanką i moje kumpele są w całej Europie.Dora

Z jakich dzielnic jesteście? Też nie jestem z Gdańska i nie mam tu znajomych .Pozdrawiam

Skąd jesteście ? Mam 38 lat ,męża,syna ,nie jestem z Gdańska i też szukam kumpeli jak i pracy :)

Ja jestem bardzo chętna na nowe znajomości :) Mam 32 lata, mieszkam w Kowalach (12 km od Gdańska), ale jestem zmotoryzowana, także dojazd nie stanowi problemu. Moje gg: 326591

Hej, przyjdźcie dziewczyny jutro o 17 pod Neptuna, ja i Dora tam będziemy. Warunek konieczny: wiek 30+ i chęć nowych znajomości :-)

Inne tematy z forum

Hiszpańska mucha czy ktoś miał do czynienia? (3 odpowiedzi)

Hej. Czy ktoś z Was miał może do czynienia z afrodyzjakiem hiszpańska mucha? Tyle sie o nim pisze...

Adwokat Rozwód Gdansk (8 odpowiedzi)

Witajcie, polecacie kogos rzetelnego?

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (58 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...