Re: szukam mężczyzny odpowiedzialnego 30+
Antyspołeczny
(11 lat temu)
Letnia, o moje życie towarzyskie martwić się nie musisz, nigdy nie miałem z nim problemu.
Jestem też całkiem młody jak na standardy tego forum czy wątków o poszukiwaniach. Do tego domu opieki to mi jeszcze ze 40 lat zostało:p
I nigdzie nie napisałem że nie szukam - szukam, a jakże! tylko nie nachalnie:p
Joli złorzeczenie to te dziecięce "nie lubię Cię";) Nikt przecież tego nie bierze na poważnie:)
Anty ma imieniny, ale nie obchodzi. Chociaż za życzenia serdecznie dziękuje, dobre słowa zawsze mile widziane:)
Martini, popatrz na to z drugiej strony, od strony mężczyzn. Co Ty możesz zaoferować mężczyźnie? Listę wymagań masz sporą:p Wymagasz dla siebie i dla dzieci. Teraz doszło że facet ma lubić dzieci i mieć mieszkanie - w tych czasach to niezła partia;)
Dlaczego taki facet miałby się skusić na Ciebie? Nie jesteś już za młoda, dla kobiet 27, to jak dla faceta 39:p Nawet panny bez dzieci w takim wieku zaczynają dostrzegać że albo obniżą oczekiwania albo mogą nikogo nie znaleźć. Masz dzieci - co na pewno nie przyciąga faceta, bo jak to zauważyła większość, dla Ciebie dzieci będą na pierwszym miejscu (co jest zrozumiałe, ale dla faceta niekorzystne, zwłaszcza że to nie jego dzieci). I jak można tutaj zauważyć, nie masz lekkiego charakteru;)
Więc zapytam jeszcze raz: Jaki jest Twój wkład?
>trzeba się szanować i mieć swoje cele, do których się dąży
Przeciętny facet myślący podobnie, będący przed 40 uzna że szanując siebie i mając mieszkanie i dobrą pracę może być dobrym kąskiem dla kobiety 20-25 letniej i bez dzieci:)
A facet starszy, uzna że woli kobietę 26-32 letnią, ale bez dzieci, będzie więcej pieniędzy na realizowanie tych celów.
Martini, to nie jest tak że uważamy kobiety z dziećmi za osoby drugiej kategorii - my tylko podchodzimy racjonalnie do kwestii zysków i strat z punktu widzenia przeciętnego faceta.
Zmień perspektywę a sama zrozumiesz;)
Szczerze Ci współczuje, skoro jesteś wdową, ale realia są jakie są.
4
0