szukam ogrodnika

Szukam osoby do ogrodu ( pielenie i porządkowanie) praca w Koleczkowie
tel 882072112
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja w Bojanie. Patrycjo, nie mamy szans Do pracy nie ma chętnych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja koba juz na jakims watku zapraszalem do wspolpracy cena 60 zl za g. Za 2 osoby, problem w tym ze szukasz wyrobnika nie ogrodnika i nie chcesz tyle zaplacic
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

@ zazdroscludzka.... ulala.... No weź przestań. Tutaj KOBA myślała że dostaniesz "miskę ryżu" i na piwo , a Ty z realnym cennikiem "wyjeżdżasz". "Od tego 500+, w d*pach się ludziom poprzewracało".
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

No ja nie mam ,500 plus ale cennik znam i stosuje :) ...bo jestem ogrodnikiem pozdr
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mysle ze ta stawke ktora zaproponuje Koba to mozemy jej wypozyczyc taczke
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Błąd w ocenie. Nie jest mi potrzebny ogrodnik. Zlecę skoszenie trawy kosiarką spalinową-mam. Około 3 godzin pracy , 15 zł/godz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cennik znasz ale ZUS i VAT pewno nie płacisz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

I znowu pudlo niestety
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z jednej strony podana cena jest uczciwa. Zakładam że z takim typowym ogródkiem około 600m2 w tym około 50m2 warzywnika, kilka drzewek, reszta trawa taki wykwalifikowany zespół dwóch ogrodników w max 2h sobie poradzi - bez koszenia trawy - bo to przyjemność. Chodzi o pielenie, pielęgnację warzyw i drzewek, nawożenie, odzyskiwanie kompostu, kopanie, sadzenie. Powinny wystarczyć dwie wizyty każdego miesiąca od IV do X.
Z drugiej strony zapłacę za to 840zł za sezon - za tyle to kupię nawet w sklepach super-eko-bio tyle warzyw i owoców że w zupełności wystarczy i na bieżące zużycia jak i przetwory na zimę.
W sumie jestem skłonny zaryzykować i umówić się na próbną współpracę przez 3 miesiące i ocenię wówczas czy plony przy opiece profesjonalnego ogrodnika będą wyższe niż obecnie gdy sami się tym zajmujemy. Daj namiar jeżeli uważasz że taka próbna współpraca jest możliwa.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jaki bylby koszt przekopania 250 mkw wierzchniej ziemi, wymieszanie jej z torfem i wyrownanie?

Dodaj jeszcze ułożenie trawy z rolki. Bez tego chyba chętnych do pracy nie będzie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

@Patrycja.Jaka powierzchnia ogrodu? Praca jednorazowa, czy ogólnie opieka nad terenem ogrodu w sezonie wiosna-jesień?

Podłączę się do Wątku, tyle że szukam do Bojana. Czy znaleźliście już kogoś?

Pielęgnuje ogrody pan Rafał 501335705

Inne tematy z forum

Quadowiec (3 odpowiedzi)

Dzien dobry. Czy ktos kojarzy osobe, ktora wczoraj po godzine 22 wjechala quadem na ulice Mila?...

siedziba urzędu (5 odpowiedzi)

Czy to prawda, że nowa siedziba urzędu naszej gminy jest na gruncie i w budynku należącym do wójta?

Jechowi przy ul. Św. Józefa (83 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...