szukam przedszkola

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Córka 2,5 roku, samodzielna, odpieluchowana, szukamy przedszkola na Przymorzu/Zaspie/w Oliwie, za cenę max.600zł za całość - to realne? Możecie coś polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szukam przedszkola

dzisiaj w przedszkolu nr 39 zwolniło się miejsce w grupie trzylatków (oliwa)

Wiesz co moja kolezanka oddaje dziecki do prywatego kolo parku oliwkiego za 440 zl miesiecznie jak chcesz podpytam doklanie gdzie

możesz przedzwonić i sie zapytać tam, gdzie moja córa chodzi, czyli do Stokrotki z arkońskiej. Jeśli nie teraz, to może za jakis czas, bo na początku zawsze są roszady. Zwłaszcza w tych najmłodszych grupach. Poobdzwaniaj te przedszkola, na których Ci zależy, może... coś sie dla Twojej córci znajdzie.

do stokrotki chodzi mój syn:), i jak go posyłałam, to rozmawiałam już o tym, jeśli w ogóle jest szansa, to dopiero po nowym roku, bo wtedy będzie rocznikowym 3-latkiem, a sądząc po ilości dzieci w grupach- wątpię... do Oliwy obok parku ciut za daleko niestety :(.

ja w 13 zrobilam miejsce, moze jeszcze wolne, cena 520 prywatne na zaspie

Jeśli nadal szuka Pani przedszkola polecam sopocką Kretkę, która posiada super pakiet zajęciowy-przede wszystkim zajęcia plastyczne, umuzykalniające,j.angielski. Wiem, że na pewno jeszcze mają wolne miejsca, a grupa nie jest duża.W cenie też na pewno Pani sie zmiesci,pomimo tego ,że na stronie Kretki sa inne ceny,ale już nieaktualne( na szczęście).

Inne tematy z forum

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...