szukam

kto mi poradzi gdzie w trójmieście (głównie w Gdańsku0 jest sklep z bielizną gdzie dobrze dopasują i pomogą w wyborze,oczywiście jeszcze w miarę tanio:)))))
wszystkim kto odpisze z góry dziękuję za pomoc:))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szukam

Na ryneczkach - tanio i starsze panie pomogą.

Jak chcesz tanio to tam udaj się.

....................................................................................................

Teraz to mało co jest tanio.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

weź się nie wypowiadaj jak w taki sposób masz to robić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

na Lendziona 4A we Wrzeszczu na rogu jest sklep z bielizną,
ostatnio tam kupowałam, staniki ok 110-130zł, babka pomaga, doradza:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja polecam albo któryś ze sklepów Riccoli albo Esotic w Galerii Bałtyckiej - zarówno ceny jak i obsługa na zadowalającym poziomie. Szczególnie teraz jak jest sezon wyprzedaży można dostać fajny stannik w dobrej cenie. Kupowałam też ostatnio w Triumpfie w Manhatanie i tam wprawdzie ciut drożej niż w wcześniej wymienionych ale kobietki super potrafią dobrać fason.
A zresztą nie zawsze taniej to lepiej. Taki stanik z rynku - zapłacisz 30 zł a on po kilku praniach nie będzie nadawał się do użytku, kupisz np w Triumpfie za 100 i posłuży ze 2 lata :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

aparat ortodontyczny - gdzie założyć? (13 odpowiedzi)

polecacie jakąś klinikę gdzie można założyć aparat? Chętniej w Gdańsku. Myślę o Klinice zdrowego...

Nigdy nie miałam orgazmu pochwowego (30 odpowiedzi)

Moim problemem jest niemożność osiągnięcia orgazmu pochwowego.. Nigdy go nie osiągnęłam, mimo...

Dobrej jakości ubrania (24 odpowiedzi)

Chciałabym poznać wasze zdanie dotyczące dobrej jakości ubrań (i mam tu na myśli...