szukam torebki

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ...... o takich torebkach :) ja oczy wypatruje i nigdzie nie ma :(
1
2
3

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szukam torebki

Takie torebki widziałam na Gildii, ale to było już jakiś czas temu, ale idzie lato, więc może będą mieli większy wybór. Możesz też spróbować na allegro. Czasem coś ładnego można tam wypatrzyć.

Ładne widziałam w Farage-ale część jest dopasowana do sukien. Cena okk.45 zł. ja wpadłam na szatańskim pomysł recyklingu mojej torebki do sukienki komunijnej. Poprosiłam w salonie o trochę koronek jak na gorsecie, naszyłam je na przód torebki i wygląda jak z kompletu. Moze warto ścignąc tegoroczne komunistki :-) ?

witch,

a przejrzałaś Allegro??? czasami bardzo fajne mozna znaleźć

A ja musze mieć taką i na razie szukam w trojmieście, ale jak się nie uda zamówię od tej projektantki z W-wy (mama ramus)
image

image

image

zapomnialam jak sie wkleja:(((((((
image

mila stronka jest w html i chyba się nie chce wkleić :) :(

buciki takie to widziałam na gildii, ale torebki za chiny ludowe nie widziałam, muszę zrobić rundkę po gildii z butem w ręku, może mi ktoś sprowadzi ...... :( niestety stoiska tego Klaudii już na gildii nie ma :( buciki są ecru z drobnymi koralikami, jakoś nie mam ochoty szyć torebki sama ;) he he he

Witch buty Klaudii są w Gdyni w Agnes....
może zobacz tam torebki
pozdrawiaski

image

buty Klaudii widziałam też w Gdyni w batorym na górze

Witch!! a jesteś zdecydowana na torebeczkę? bo ja właśnie nie wiem sama czy mieć czy nie mieć :) Bo jak to wszystko pogodzić? bukiet i trza dbać o sukienkę, żeby nie podeptać ;) ;)

no ale będę jeździć na sesję he he he foto no i trzeba mieć ze sobą jakies puzderko gdzie będę trzymała puder, pomadke, tiktaki, komórke itd ;) a torba może leżeć w aucie :) no nie? a potem wcisnę ją mamie, czy jakoś tak :D
szkoda, że jestem gapa i nie pomyślałam o torebce przy kupnie bucików :(

niom ja jeszcze bucików nie mam :) W sumie jak się tak zastanowić to nic nie mam hihi a nie, przepraszam, mam maseczkę Dermiki ;)

witch:) Nie wiem czy już kupiłaś torebke ???? ja pomyslałam ze fajnie bedzie wyglądac taka w stylu koperty :)klasyczna malutka ,i tak przecież damy ją mamie lub świadkowej:):) jak cos takiego znajde to wkleje.

a gdzie tam, nic jeszcze nie kupiłam :( ....

Witch - takie torebki (lub niemal identyczne) widzialam dopiero co, ale niestety bylo to na wystawie sklepowej w Chorzowie... Byly chyba w kompletach z butami, ale moze nie tylko. Tak tez sama sie zastanawiam nad torebka - w kosciele to chyba mama musialaby ja trzymac caly czas, albo moze swiadkowa, zeby w odpowiedniej chwili wyjac mi chusteczke do nosa... :):)

Sabra, czy nadal szukasz różowych butów?

czesc ma.sia :) mam juz jedne buty hihi ale teraz szukam czegoś na ewentualna zmiane , czegoś na niskim obcasiku;):) perłowe lub bardzo jaśniutki róz - pewnie cos wypatrzyłaś???

No właśnie, cześć :-)

Zobacz sobie stronkę www.juma.pl. Ja sobie w sobotę kupiłam fajne różowe butki. Wprawdzie nie jaśniutkie, ale oni ogólnie mają spory wybór, więc może znajdziesz coś co Cię zainteresuje. Firma sprawdzona, choć może niezbyt znana - ja już trzecie buty u nich kupiłam i zawsze byłam zadowolona. Wygodne i dobrej jakości.

ma.siu juz wchodze na stronkę dzieki :):) a gdzie ten sklep można znalezć???

Namiary na sklepy znajdziesz na stronie. Na zdjęciach może te buty nie wyglądają zbyt efektownie, ale są naprawdę fajne, i co najważniejsze wygodne.

Ja na razie zmykam, będę jeszcze pewnie ok. 22.

Ja nie miałam torebki na swoim ślubie. Wielki bukiet i gdzie tu jeszcze torbkę trzymać. Też jeździłam na zdjęcia, porawiałam makijaż w czasie wesela itp. Mroblem z trzymaniem kosmetyków rozwiązałam z moją świadkową.Miałyśmy torebkę na spółę ,którą ona trzymała. I tak była ze mną wszędzie torebka i świadkowa.

hmm a ja bede miala dwoch swiadkow:P mojemu bratu jakos torebka pasowac nie bedzie heheheh;) pewnie moje'skarby' bedzie trzymala mama

te buciki JUMA widziałam dziś w nowym sklepie w Madisonie na 1wszym piętrze ;-)