szukam zony dla mojego kolegi:)

Czesc szukam zony dla mojego kolegi 28 lat jest wysokim dobrze zbudowanym brunetem mieszka w Niemczech jest pochodzenia tureckiego nie za dobrze po polsku wie ale wlada biegle niemieckim i angielskim.Typ romantyka,dlugie spacery,wspolne wypady na miasto albo do kina.szuka sympatycznej dziewczyny tez w podobnym wieku co on moze byc maxymalnie +- 5lat.Pisze na tym forum poniewaz on sam nie potrafi dobrze porozumiec sie po polsku a chcialby miec zone polke.No coz ja juz jestem zajeta bo mam meza (tez turka)ale chlopak fajny i chce zeby zapoznal jakas rownie fajna polke.Jesli jestes zainteresowana takim typem jakim Ci opiisalam i mieszkaniem w Niemczech to pisz szybko na moj email beatricee2@wp.pl ja moge Ci przeslac jego zdjece a Ty przeslesz swoje.Pomoge wam w nawiazaniuy kontaktu i to on odwiedzi Cie pierwszy w Polsce:)Do uslyszenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: szukam zony dla mojego kolegi:)

> chcialby miec zone polke

jasssssme...to marzenie jego zycia....

Nie prościej było napisać: do burdelu w Niemczech zatrudnię?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Nie prościej było napisać: do burdelu w Niemczech zatrudnię?"

Nie prościej. Pewnie nie chodzi o zatrudnienie w burdelu tylko o pracę niewolniczą w burdelu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

"pisz szybko"...

Działa na moją wyobraźnię.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

To może być inny efekt dedukcji,
jak z posiadaniem czegoś co ma ktoś bliski i mi się podoba,
tak jest z ubraniami, samochodami, domami oraz żonami,
jeśli Beti mu się podoba to też chce kobietę tej narodowości

lecz Beti załatwia to od dvpy strony..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...