szwagierka na seks randkach - powiedziec bratu?

Jest grubo, chcialam troche dorobic w necie, znalazlam stronke gdzie mozna prowadzic swoje konto, zainteresowania, foty itd (wiadomo 18+) i panowie za wiadomosci za zdjecia itd płaca. jestem singielka wiec co mi szkodzi.. no i zalozylam konto na adoreo.com chcialam popatrzec co inne laski maja na kontach i znalazlam....żone mojego brata ....... Nie lubie jej ale kurde.,... nie wiem teraz czy sie przyznac bratu ze jestem na takiej stronie i ją tez tam widze czy olac temat i zajac sie soba.. Doradzcie cos....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a może brat wie o tym co żona robi? Warto może najpierw wypytać go co myśli o takich stronach, może sam coś powie na ten temat. No i druga kwestia - co dokładnie robi szwagierka? Bo może nie jest to nic co by wskazywało na zdradę?

Właśnie, może to taka rodzinna przypadłość.
Nie rób dramy.

I reklamy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Reklama jak nic
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ej ale ta strona jest tylko do pisania i wrzucania zdjec wiec nic zdroznego.. ja bym zostawila temat nie wtracam sie w czyjes zycie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jesteś autorką tego wątku, a teraz po miesiącu sama sobie odpowiadasz? I to nie ma być reklama? Do tego nowe wątki zakładasz i dalej pchasz reklamę tej stronki...

Inne tematy z forum

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (55 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...

rozwód z orzeczeniem o winie męza-romans (73 odpowiedzi)

Czy są tutaj te szczęsliwe , które uzyskaly taki rozwód?

Tabletki na odchudzanie? (190 odpowiedzi)

Cześć i czołem :) Zależy mi aby schudnąc 7 kilo by powrócić do moich starych ciuchów w które...