Re: szycie sukni
ja znalazlam salon w wejherowie - super sprawa - szyja Ci suknie jaka sobie wymarzysz i zaprojektujesz... na ciebie - czyli miara wzieta Twoja - placisz im 900 zl (chyba ze sa dodatki - bolerko, duzo koronki itp.. wtedy ciut drozej, ale niewiele) i po slubie, po wszystkich plenerach etc im ja oddajesz!!! to przeciez minej niz w wypozyczalni!! a w wypozyczalni masz suknie juz noszone, nie szyte na ciebie itd.. ja mam np nietypowa figure - nie dosc, ze jestem wysoka - 180 cm wzrostu, moje nogi maja 114 cm dlugosci (kazda;) ), rece tez odpowiednio dlugie, duzy biust (ponad mis. D) to jeszcze jestem raczej przy kosci - rozmiar mniej wiecej 44... (niestety to nie jest powod do dumy.. wiem... probuje cos z tym zrobic, ale... ach te slodycze... ;) )
mozna tam tez kupic teraz - do konca stycznia - uzywana suknie lub calkiem nowa od 300 do 800 zl zdaje mi sie...
no i jeszcze mozna wybrac opcje wypozyczenia( tez tak jakos tanio) lub uszycia na miare na wlasnosc (ze jej nie oddajesz po slubie) - takie szycie fajnej juz sukni to koszt rzedu 2000 zl (taka co w salonie firmowym kosztuje pewnie grubo ponad 3000 zl)
mama znalazla podobny salon w Gdyni na 3maja - dopiero sie tam wybieram, ale tam mozna tylko szyc lub wypozyczac (nie zostawia sie im po slubie).. ponoc bardzo bardzo duzy wybor i przemila, fachowa obsluga.. kobieta powiedziala mamie, ze najbardziej wypasiona, z wloskimi koronkami moze kosztowac do 2000 zl...
mozesz oczywiscie przyniesc zdjecie jakiejs suknie z katalogu i poprosic - ja chce taka ;)) tylko zaznaczam - ja w tym salonie w gdyni jeszcze nawet nie bylam...
salon w gdyni to natalia www.natalia.gdynia.pl (ale strone maja dosc uboga) a w wejherowie www.salonmagda.pl (tez lepiej sie tam wybrac osobiscie)
ja jeszcze nie postanowilam, ale chyba raczej bede szyla...(a do srody jeszcze nie bralam takiej opcji pod uwage!!!
0
0