taaa
Siedzę sobie w tej podziemnej kafejce tuż przy Manhattanie we Wrzeszczu. Piwsko mają tylko xl czyli 660ml takie jak nagminnie w każdym sklepie do nabycia jest w Italii. Pamiętam jak wróciłem kiedyś z tego słonecznego kraju do Pl i zakupiłem 500ml specjala. Po wypiciu czegoś mnie brakowało, chyba tych 160ml :DD.
Krążę dziś po szpitalach Trójmiasta, bo pół rodziny mi w nich umiejscowiono i wciąż się Ją przemieszcza.
Podoba mi się interna szpitala studenckiego koło polibudy. Wyremontowane sale, cisza, fajne widoki, personel oki doki, własny prysznic i toaleta. Tak powinno być.
Fajnie, że CBA zwróciło uwagę na bezprawną wycinkę tych drzew na Oksywiu.
Być może, że w końcu politycy zaczną udaną politykę od drzew, a kiedyś tam skończą na ludziach szpitalach.
Krążę dziś po szpitalach Trójmiasta, bo pół rodziny mi w nich umiejscowiono i wciąż się Ją przemieszcza.
Podoba mi się interna szpitala studenckiego koło polibudy. Wyremontowane sale, cisza, fajne widoki, personel oki doki, własny prysznic i toaleta. Tak powinno być.
Fajnie, że CBA zwróciło uwagę na bezprawną wycinkę tych drzew na Oksywiu.
Być może, że w końcu politycy zaczną udaną politykę od drzew, a kiedyś tam skończą na ludziach szpitalach.