tabletki linea

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
zastanawiam sie nad tabletkami LINEA, bral ktos?? jak wrazenia "po"?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: tabletki linea

ja brałam i jak dla mnie lipca:( miałam jeszcze większe ssanie w żołądku po nich... i przestałam je brać...

Ja miałam i nie polecam ja miałam takie bóle brzucha że szkoda gadać odstawiłam tabletki i przeszło ale polecam błonnik tabletki najlepiej doradzą w aptece błonnik pęcznieje żołądku i nie czuję się głodu a i pomaga w przemianie materii :)

ja brałam, efekt taki ze przez tydzień nie schodziłam z kibla, po tygodniu organizm sie przyzwyczaił i nie zauważyłam żadnego działania, poza tym że bolał mnie brzuch.

o wiele lepiej odczułam efekt takich wspomagaczy jak brałam L-Karnityne do ssania i cwiczyłam godzinke dziennie

A mnie pomogły.Schudłam 6 kilo i byłam przeszczęśliwa..do czasu,kiedy nie przestałam ich brać..Wtedy calutkie 6 kg wróciło co do grama:-(Po raz kolejny przekonałam się,że niestety tylko ruch,mądra dieta i brak słodyczy,czyli wszystkie 3 rzeczy,których nie cierpię:-)

witam, a ja zapraszam do mnie:) odchudze, uloze diete, dojezdzam do klienta:)

olcia a jestes w stanie ułozyc smaczną diete wrzodową? ale nie taka strasznie rygorystyczną, jednakże jest sporo rzeczy których jesc kompletnie nie mogą i ile to kosztuje???

daj znac tutaj albo na maila :)
pozdrawiam

chaberku , odpisalam na maiala, ale oczywisice jestem w stanie taka diete ulozyc:)

wiesz z takimi tabletkami to jest tak: jeśli oczekujesz od nich cudów i cały dzień siedzisz przed kompem to zawiedziesz się, ale jesli podchodzisz do tematu racjonalnie i wiesz, że takie tabletki tylko WSPOMAGAJĄ odchudzanie i poza tym dbasz o to co jesz, dużo ćwiczysz, na pewno schudniesz więcej niż bez nich. Np zamiast schudnąć 5 kg, schudniesz 8. Mniej więcej tak działają suplementy diety. Łatwiej wytrwasz na diecie, a propo wytrwania to na chudzianka.pl znajdziesz fajne triki, dzięki którym łatwiej na diecie.