Panie i Panowie, z przyjemnością dzielę się opinią dotyczącą usług świadczonych przez Tomcar Gaz, ponieważ raczej jestem wymagającą osobą stąd wiele zawodów na pseudo-specjalistach, a tymczasem w firmie Tomcar spotkała mnie tak miła niespodzianka. Znacie to uczucie, jak jeździcie po zakładach i szukacie profesjonalnej pomocy, a tymczasem jedyne, co macie zagwarantowane to strata czasu i niekiedy pieniędzy na "pomoc", która nie działa? Jak tak miałam nie raz - np. kiedy mimo przetartego filtra w instalacji, który dawał smród gazu nawet w kabinie, po badaniach komputerowych m.in. na Jaśkowej mówiono mi, że jest wszystko ok i wysyłali mnie w świat z nieszczelną instalacją! Każdy wie, że niedouków, partaczy, ignorantów i drobnych cwaniaczków nie brakuje. Dlatego tym większa była moja radość jak trafiłam do p. Tomka, który nie tylko trafnie diagnozuje problem, ale również jak zagląda do auta i zobaczy dodatkowo jakiś problem to się za niego bierze, żeby dobrze zrobić robotę.
Za to szanuję takich ludzi - wiedza, umiejętności, dokładność, odpowiednie podejście, które budują zaufanie.
Szczerze polecam !
Właścicielka Madzi 323.