tak sobie-depilacja

miło ale mało profesjonalnie, zabrakło oceny skóry przed depilacją, a sama cena foto depilacji jest z kosmosu, biorąc pod uwagę,że to nie jest laser, tylko urządzenie emitujące światło, IPL. Nie sądzę, zeby ten zabieg był skuteczny, po laserze włosy są od razu zlikwidowane, a po moim zabiegu, jak są, tak i były...mają sie podobno osłabić, jeśli tak jest, to niech piszą o tym wprost-osłabienie-a nie depilacja. Jestem rozczarowana, bo to są wyrzucone pieniądze, taki zabieg. Następnym razem idę na laser a nie naświetlania...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: tak sobie-depilacja

Ja osobiście korzystałam z depilacji laserowej 6 razy i jestem bardzo zadowolona. Już 3 miesiąc a nic mi jeszcze nie odrosło. Włosy miałam ciemne, więc tak jak Panie w salonie mówiły skuteczność powinna być dobra. Ale z tego co widzę to nie wszystkie z was są zadowolone... Ja jestem bardzo:-))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: tak sobie-depilacja

Niestety muszę potwierdzić. Depilacja całkowicie nieskuteczna. Po komplecie zabiegów włosy jak były tak są, dodatkowo po kilku już miesiącach, wciąż borykam się z podrażnieniami.

Brak obiecanej oceny i porady dotyczącej typu skóry. Zmiana lokalizacji chyba nietrafiona, bo się zrobiło jakoś ciaśniej i mniej przytulnie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1