tak sobie

wszystkie maja male cycki, niektore robia łaske ze pracuja. A powinny sie raczej starac o klienta. Bez szalu. Slabo oceniam Lube
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: tak sobie

Oczywiście :) nie ma jak to wpis zazdrosnej koleżanki z konkurencji :) Imię pod tym postem Zenek a obok że pisała kobieta:) Wiarygodność 100% tym bardziej że wszyscy klienci znający Panią Lubę wiedzą że jest niestamowita pod każdym względem a w jakości wykonywanych usług mało która może jej dorównać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pewnie że mało która może jej dorównać ....Oferując tak szeroki wachlarz usług wybranym klientom haha....Byłem u Luby i szczerze powiem że oprócz figury , niczym innym nie powala ..mały cyc i już nie pierwszej młodosci ...na oko ok 50tki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja skusiłem się na panne imieniem Julka....póżniej tego żałowałem !!! Przerazliwie wychudzona !!!! Widok wręcz odpychający ! ale postanowiłem spróbować ....Nie powala niczym ..błędny wzrok , dziwny zapach...ale za doplatą dostałem coś więcej niż w ofercie ))))) tyle dobrego .

Haha....ta Julka to jakaś pomyłka !!! Chodząca anoreksja ! oprócz nawet ładnej buzi nie ma w niej nic na co mozna popatrzeć ...zero seksapilu , wiszące cycki pomimo mlodego wieku i zero zaangazowania w pracę !!!zdecydowanie nie polecam !