Łucja (1) Dawno nie czułem takiego jak ostatnio erotyzmu i kobiecej delikatności.... dojrzały Coraz gorzej (3) Bywalem czesto w pep show na zaspie ale juz nie warto coraz slabsze... nie zadowolony Selena -absolutnie the best :) (8) Selena - najbardziej zmysłowa i seksowna dziewczyna ... świetnie się rusza i... Andrzej
tak sobie (5) wszystkie maja male cycki, niektore robia łaske ze pracuja. A powinny sie... zenek wrócę (1) Moje pierwsze wrażenie jest oszałamiające.Piękno kobiecego ciała... brother polecam (1) Naprawdę ten lokal można polecić z czystym sumieniem,nie wiem czy to zasługa... Jarek pani Asia (2) ostatnio korzystałem z usług pani Asi.Przyznam że se troche zawiodłem... Michał 30 Pani Luba... (3) Pierwszy raz byłem w tym miejscu i się nie zawiodłem... Luba to piękna... Misio nowa Nicol (1) Bylem tam po raz pierwszy jest tam niezwykle urokliwa młodziutka Nikol, ma... anonim opinia Arek (1) odwiedzilem Anie. Dziewczyna rewelacyjna o nienagannych ksztaltach mila i... Arek Piotr - opinia (1) Popieram, Ala jest super;) Tylko czemu nie chce się tym pięknym ciałkiem... Piotr Andrzej - opinia (1) Witam, ostatnio byłem w lokalu u Alicji. Do dzisiaj jestem pod wrażeniem.... Andrzej wspaniałe dziewczyny, wanessa i dziewczyna która tańczy w poniedziałki ( chyba alicja ) pierwszklasa (1) wspaniałe dziewczyny, wanessa i dziewczyna która tańczy w poniedziałki (... joedoe4u