tambud rumia

Temat dostępny też na forum: Rumia
Jestem zainteresowany zakupem mieszkania od firmy Tambud. ktora buduje w Rumi. Ceny maja dosc wysokie, ale slyszalem, ze jakosc wykonania jest bardzo dobra. Czy ktos moze sie wypowiedziec na ich temat, bo powaznie zastanawiam sie nad zakupem mieszkania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: tambud rumia

Ja mogę powiedzieć coś, ale mało obiektywnie ponieważ znam osobiście właściciela (sąsiad). Więc jeśli chodzi o inwestycje ich to są robione na prawdę porządnie, mam niedaleko od domu ich budowę i właściciel osobiście wszystkego dogląda, robota wre, widać na prawdę że na materiałach i pracownikach się nie oszczędza.

Ale jak to wszystko wygląda już później... to niestety nie umiem powiedzieć :) Ale myślę, że nie ma problemów skoro tyle lat są na rynku, budują coraz więcej... a mieszkania sprzedają się b. szybko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: tambud rumia

Witam ja dopiero co kupilem mieszkanie na Wejhera w Rumi. Budują powoli ale dokladnie, firma operuje wlasnymi pieniędzmi. Podchodzą profesjonalnie, chętnie odpowiadają na wszelkie pytania. Jak narazie jestem zadowolony. Mam nadzieje że tak zostanie. Jeszcze troche czasu zostało, budynek bedzie oddany koniec 2012.Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Domesta - opinie (5 odpowiedzi)

WItam, czy ktoś miał do czynienia z tym deweloperem? Zastanawiamy się z mężem nad zakupem...

Dobry i sprawdzony deweloper?? (17 odpowiedzi)

Witam. Zamierzam kupić mieszkanie w Gdańsku "Nowe" . Jakiego byście polecili sprawdzonego...

Najlepsze i najgorsze osiedla mieszkaniowe w Gdańsku (20 odpowiedzi)

Proszę o podanie mi jakie osiedla mieszkaniowe w Gdańsku są najlepsze a jakiś najgorsze ? I od...