tancerki samby na weselu

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
ostatnio ogladalam w internecie filmik z wesela na ktorym wystepowaly ciemnoskore tancerki samby , pomysl rewelacja tylko ciekawe ile taki pokaz kosztuje no i czy w trojmiescie mozna wynajac takie brazylijskie tancerki? orientujecie sie moze co i jak? moze wpadlo Wam gdzies w oko jakies ogoszenie czy cos :) z gory dzieki za pomoc:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: tancerki samby na weselu

Ja też chcę taki pokaz na swoim weselu, ale o brazylijskich tancerkach w Trójmieście nie słyszałam niestety :-( można wynająć tancerki samby, ale nie będą to brazylijskie tancerki

a nasze rodowite tancerki samby gdzie mozna wynajac w trojmiescie? orientujesz sie? wiesz ile moze mniej wiecej kosztje taki pokaz?

chyba już mi się udziela przedslubny stres, i próbuję go rozładować
może siostry bez endu? :P
http://www.youtube.com/watch?v=0USmPDqNqxE

beciak podaj mi proszę swój adres emailowy to prześlę Ci oferty, które dostałam, ceny są zróżnicowane, w zależności od tego co wybierzesz.

a tak na serio mi się kiedyś marzyło, by na weselu zatańczyły mi tancerki bollywood'u :)

Ja też byłabym zainteresowana ofertami tancerek, jeśli można :) to mój adres mailowy himitsu0@poczta.onet.pl z góry dziękuję i pozdrawiam!

himitsu wysłałam Ci na emaila oferty, mam nadzieję, że doszły

Ja również bardzo poproszę o namiary.

nel_k@wp.pl

Stary wątek ale polecam pokazy w wykonaniu 100% Samba Show! Robią niesamowite wrażenie, tańczą przepięknie, to ich strona http://www.pokazysamby.pl - nie są z Trójmiasta ale bez problemu dojeżdżają.

Inne tematy z forum

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

dobry...i nie drogi dentysta (55 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?