tasma klejaca do biustu?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy ktos ma doswiadczenia z transparentna tasma klejaca do biustu. Czy naprawde dziala? Trzyma sie ubrania i biustu? chce jej uzyc w dniu slubu?jaki stanik ktory trzyma dobrze biust?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: tasma klejaca do biustu?

A nie masz czasem na myśli plastrów Bra Tape? Widziałam coś takiego w H&M... One zdaje się podnoszą i podtrzymują biust (odpowiednio przyklejone oczywiście) ale nie mają trzymać się ubrania, bo nie ma być ich widać... np. w wydekoltowanej sukience... No chyba, że coś mieszam :)

wiesz ja zamówiłam z internetu ze sklepu z bielizną ślubna biustonosz- bardotka z silikonem wszytym pod miseczkami aby trzymał się w odpowiednim miejscu

Ja bym kupiła biustonosz silikonowy jest super bo mam taki tylko nie pamiętam od kogo kupowałam bo jakiś czas temu i jestem zadowolona

http://www.allegro.pl/item349830023_unbra_biustonosze_silikonowe_rozmiar_b.html

Evem, nie ryzykuj dyskomfortu w dniu slubu. lepiej wyprobuj ten pomysl w jakiejs dyskotece, gdy sie sporo spocisz. mam feedback od kolezanek, ktore mowia, ze gdy troche potanczyly wszystko im sie poodklejalo i zostaly... bez biustonosza pod sukienka.

moja znajoma miala to na imprezce i w trakcie tańca wyskoczyły jej cycki:)

może miała za mały. Ja w moim przetańczyłam całą noc i nic z nim sie nie stało, ani się nie odkleiły ani mi cycki nie wyskoczyły :) . Poza tym sukienka zazwyczaj jest tak dopasowana że nie powinno nic z niej wyskoczyć :) Najlepiej jak pójdziesz do sklepu z bielizną teraz mają taki wybór że jest w czym wybierać i zobaczysz w czym się dobrze czujesz. Pozdrowionka

Nie wiem, może niedopasowane:) Wiem że z H&mu :) na pewno w sukni slubnej wszystko jest bardziej stabilne:) Ona to miała przy lekkiej kiecce ubranej jako gośc.... a te ślubne gorsety i inne usztywnienia to i bez tych plastrów utrzymują biust na miejscu...paster doda dodatkowej pewnosci, że wszystko zostanie na swoim miejscu:)

Interesuja mnie tasmy trzymajace cialo i ubranie. Ja chce miec stanik albo gorset. Mam jednoczesciowa suknie i jak sie ruszam lekko mi opada. Nie zatrzymuje sie na staniku.

Inne tematy z forum

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?