tego roczny maturzysta -
Jestem tegoroczną maturzystką i moje odczucie jest takie że do matury przystąpiłam wraz z resztą uczniów na złość dyrekcji. 0 (zero) informacji na temat tegorocznych maturzystów (absolwentów tej szkoły czyli rocznika 1993) Na stronie szkoły o wszystkim ale nic dla tegorocznych maturzystów a dlaczego? odp bo tak szkoła od samego początku traktowała ten rocznik i to wszystkich tych co byli marnymi uczniami jak i tych dobrych. Każdy radził sobie sam czyli jak chciał się przygotować dobrze do matury brał korepetycje. Na szkołę nie mógł liczyć. Jak nie tancerz i kajakarz lub nie interesuje się do przesady żydami to się dla dyrekcji nie liczy. Matematyka Polski Język nawet dla chętnych był dostępny na poziomie 2 w dużym porywie. Dyrekcja nie panuje nad....dobrym nauczanie krótko nie ma dobrego pomysłu co zrobić aby nauczanie było na wyższym poziomie. Dla nich najważniejsze złapać jak najwięcej uczniów i niech się dzieje wola nieba i rodziców (korepetycje) W tym roku to już przeszli samych siebie olali maturzystów jak ich rodziców. Tak głupich powodów do dawania nagród to już długu nie słyszałam czyli wydane pieniądze na głupoty.