termin - św. Bernard

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Cześć dziewczyny :)
Czy któraś z Was osobiście (lub słyszała o tym) rezerwowała już termin u św. Bernarda na II połowę 2007 roku (lipiec-pazdziernik)?
Niby duzo czasu, ale zależy nam bardzo własnie na tym kościele...
Miłego dnia :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: termin - św. Bernard

Witam!!! Ja we wtorek byłam w Bernardzie pytać się o "rezerwację" na 2007 i ksiądz powiedział, że jeszcze nie mają grafiku na i na razie nie zapisują!!! Ewentualnie tak w październiku najwcześniej można się dowiadywać!!! Także jeszcze troche musimy poczekać :-) a też już chciałam mieć to z głowy! co zrobić... a kiedy planujesz ślubik? pozdrawiam

Na wrzesień :)
Może by zakupić kalendarz, niecnie się na odpowiednią date wpisać i podarować księdzu?
:)

he he dobry pomysł z tym kalendarzem!!! ;-) no właśnie w sumie to też nie rozumiem czemu nie można się już zapisać! Ksiądz coś tam tłumaczył, że niby jeden zapisze na jednym terminarzu drugi na drugim i zrobi się bałagan i później wyjdzie tak, że będą dwa ślubiki na raz...no ale przecież mogliby mieć jeden terminarz, ech no cóż musimy czekać...ja mam ślubik 07.07.2007 :-)

I nie pomoglo standardowe "Ale prosiiiiimy, tak baaaaaaaardzo nam zalezy na tym terminie"...? Nieczuli jacys? ;>

mnie tez bardzo zalezy:))) czerwiec/ sierpien 2007:))

Nic nie pomogło ksiądz tylko nas niby pocieszył, że w lipcu nie ma "r" to będzie mało chętnych i napewno zdążymy się zapisać!!! Ech myśle, że trzeba tak co jakiś czas dzwonić i się dowiadywać czy już mają ten kalendarz i terminarz czy nie! Zeby nie podpadło to może podzielimy się co tydzień dzwoni inna osoba hi hi może jak będziemy ich tak nawiedzać to może się zlitują i zrobią szybciej ten grafik!!!

to jest myśl!
ja jestem zdesperowana :)
ale tak btw nie rozumiem, daczego nie mozna wklejac takich zoltych karteczke z tylu starego kalendarza, albo robic jakichs notatek w nim...

ech ja też tego nie rozumiem :-( no nie wiem może ja miałam jakiegoś pecha! Może spróbujcie dziewczyny też pojechać osobiście albo zadzwonić to może jak dostaną tyle telefonów to da im to coś do myślenia!!! No nie wiem... albo czekamy do 1 października i szturmem ruszamy na Kościółek he he pozdrawiam

Podręczymy telefonami. Bedzie dobrze.
Kolezanka kolezanki ma juz tam zaklepany termin na sierpien. Jakich chwytow uzyla- nie wiem... Ale jak widac mozna.

No to naprawde dziwne, że udało się zapisać tej Twojej koleżanki koleżance widać można! Musiała mieś wielki dar przekonywania!!! No i co w tym przypadku ksiądz się nie bał, że terminy się pomylą - ech już nic nie rozumiem... Może ksiądz miał zły humorek? :-( pozdrawiam

To dlaczego masz wklejkę z konkretną datą, jak jeszcze nie wiesz kiedy dokładnie.

czemu nie mozesz sobie zmienic nika??ja tu bylam pierwsza z tym nikiem, wiec wybacz ale mozesz sobie znalezc inny, poza tym wstepnie wszystko organizuejmy na czerwiec...dla twojej wiadomsoci pisalam juz czemu moze sie przesunac termin na sierpien... :[ NC

No właśnie troche można się pogubić która Amsta jest która ;-) hi hi