też szukam koleżanek:)

Jako,ze wyglada na to,ze poprzedni watek o tym samym temacie jakos umarl smiercia naturalna (a moze sie myle,fajnie by bylo),zakladam wlasny.
Jak w temacie szukam kolezanek,mam 29 lat i mieszkam we Wrzeszczu.
Meza mam,psa tez,dzieci brak.Bardzo duzo czytam,lubie podrozowac,spacerowac z psem (no moze nie w takim zimnie,ale ogolnie tak).Fajnie by bylo sie spotkac gdzies na kawe,pogadac.
Poza mezem,nie mam w Gdansku zadnej rodziny a znajomi dawno sie porozjezdzali.
Jakby ktos reflektowal to:
gg 1720598
mail scott6@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: też szukam koleżanek:)

ja reflektuje aunrat@wp.pl

Nie jestem desperatka ale zaczyna mi powoli doskwierac brak "bratniej" duszy do paplania o wszystkim i o niczym.....do lazenia po sklepach w poszukiwaniu kolejnej kiecki....do klepania po plecach kiedy zaczne miec watpliwosci w waznych kwestiach....itp. itd. Jestem w bardzo szczesliwym zwiazku,nie pochodze stad....dopiero zapuszczam korzenie w Trojmiescie i czasem zwyczajnie brak mi kogos konkretnego ale....plci damskiej....my tak juz mamy ze mimo fajnego faceta obok,dzieci i obowiazkow dnia codziennego jest nam ktos potrzebny do naszych "malych tajemnic"....jesli gdzies jestes moja przyszla kolezanko to odezwij sie do mnie:)pozdrawiam gg11512316 albo mail cherry28@wp.pl

fajnie jest poznac kogoś nowego kto wniesie trochę świeżości w nasze życie
dlandowska@vp.pl
pzd

Ja jestem w Trójmieście od 3 lat i mimo...koleżanek...nie czuję się jeszcze w pelni "u siebie". A może to kryzys...30-tki ! To już w tym roku :) Pozdrawiam i łącze się w koleżeństwie.

jnsj@wp.pl mąż,dwoje dzieci, praca, studia, mieszkanie na Stogach i 30-tka :)

kup sobie drugiego psa jak Ci mało! Jezu ile tych psów....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ty bezszelestny ninja masz chyba jakis problem z lekami jakie bierzesz bo zamiast wejsc na posty o milosnikach zwierzat wlazles na terytorium Wenus....Ty wyjdz z tym swoim psem na spacer i zmien leki....pozdrawiam;)

Inne tematy z forum

Hiszpańska mucha (45 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...

Domowe sposoby na trądzik różowaty (4 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu męcze się z czerwoną twarzą, czy są jakieś metody które mogą trochę zmniejszyc...

Stres powoli mnie wykańcza... (5 odpowiedzi)

Jak radzicie sobie z codziennym stresem? W pracy/ w domu,nadmiar obowiązków, których nie da rady...