thx admin

no i wywalił admin sympatycznego kolegę, co góry złota obiecywał. i dobrze bo zalatywało to piramidą finansową. takie numery to przechodziły w wilczym kapitalizmie początku lat 90. ciekawe, czy po wysłaniu mu meila oferowałby sprzedaż preparatów na odchudzanie, czy hodowlę serków mlecznych używanych do produkcji kosmetyków we francji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: thx admin

A ja żałuje ruchu Admina bo moja odpowiedź do typa przepadła w odmętach linii światłowodowych, a chętnie bym sobie popisał z gagatkiem na temat wartości mojego czasu.

A ja nawet nie zdążyłam przeczytać i teraz czuję że znów mnie coś ciekawego ominęło;)

hahaha

Jakby to ująć... :)))
dopiero co wyleczyłaś infekcję gardła/anginy
a już masz pierwsze symptomy bardzo niebezpiecznej
mało znanej, nieuleczalnej choroby
delirium hydius hyde parkus.

och, nie wyleczyłam...buu...ale co tam zbliża się weekend i szkoda życia na leżenie w łóżku;)

Inne tematy z forum

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (699 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Jakie ciekawe gadżety do biura podróży (8 odpowiedzi)

Witam, Planuje zakup nowej partii gadżetów dla klientów Biura Podrózy. Specjalizujemy sie w...

Psychologia wskazuje wzór człowieka. (13 odpowiedzi)

Psychologia wskazuje wzór człowieka. Według której człowieka, który nie ma empatii, pasji i...