Wspaniały sklep (1) Serdecznie polecam sklep. Dostępny towar jest wysoki jakościowo. Zakupiony... Adrian Sklep dla wszystkich aktywnych ludzi:-)) (1) Sklep,który potrafi spełnić nasze oczekiwania dotyczące produktów... Magdalena Rożyk Polecam w 100% (1) Jestem bardzo zadowolona. Kubki termiczne, które kupiłam dla całej rodziny... Basia
super sklep (1) Od jakiegoś czasu jestem klientką sklepu tienda24 z każdego zakupu jestem... Renata Scorpion - opinia (1) Bardzo dobre ceny, pomocna obsługa! Scorpion najlepszy sklep ze scyzorykami w Trójmieście (1) Gorąco polecam ! Pojechalem kupić dla moich harcerzy prezent na Mikolajki .... tata Harcerzy Rewelacja. (1) Poprostu rewelacja.Super jakość w przystępnej cenie. Obsługa fantastyczna... Darek tienda24 (1) O kubek termiczny, który kupiłam w "tienda24" bije się połowa rodziny :)... Agnieszka TIENDA24 (1) WSZYSTKO 1-SZA KLASA - POLECAM WSZYSTKIM !!!!! PS.BARDZO SYMPATYCZNE... ADAM Patrycja - opinia (1) Zakupiłam chustę wielofunkcyjną oraz zmywalną kredkę do malowania po wannie.... Patrycja Bardzo miła obsługa (1) Pojechałem po menażki i krzesiwo na wyjazd , a przy okazji kupiłem bojówki... Tomek jjucha - opinia (1) Zakupiłam matę samopompującą oraz ręcznik szybkoschnący towar super i cena... jjucha obsługa i jakość na wysokim poziomie (1) Bardzo miła obsługa, a przy tym równie profesjonalna. Szeroki asortyment,... Gosia Naprawdę profesjonalna obsługa. (1) Towar dobrej jakości - dostarczony w ekspresowym czasie. Sklep ten polecam... Kamil Szybka wysyłka i sympatyczny kontakt. (1) Zamówiłam plecak Wisportu w promocyjnej cenie. Wszystko odbyło się płynnie i... Weronika super szybka dostawa (1) Mają odzież rowerową Berkner w dobrych cenach. Wysłali mi towar... Wojtek