tiulowa halka -gdzie kupić?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
ślub za niecałe 2 miesiące, kieca z salonu z w-wy, ale bez halki... w salonie mierzyłam kieckę na halce z kołem, ale kompletnie mi się to nie podoba.
bratowa narzeczonego miała do ślubu kieckę o podobnym kroju, ale na tiulowej halce (bardzo dużo warstw) i wyglądało to ślicznie, a było o niebo wygodniejsze. powiedziała, że mi pożyczy tą halkę, bo była na 100% przekonana, że ona jest osobno, a sukienka osobno. no, ale jak wyciągnęła sukienkę, to się okazało, że babki wszyły jej tą halkę do kiecki. a ponieważ będzie ją sprzedawać, no to nie będziemy halki wypruwać.
CZY WIECIE W KTÓRYM SALONIE MOGĘ DOSTAĆ SAMĄ HALKĘ?? I KONIECZNIE TIULOWĄ A NIE NA KOLE!!! z góry dzięki za pomoc :)

p.s. dawno tu nie byłam, zapomniałam hasło, na maila przypomnienie nie przychodzi i muszę figurować jako figa1 a nie figa :( bez sensu :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: tiulowa halka -gdzie kupić?

myslisz o takiej??
image

właśnie o taką. a poza allegro?

na allegro :)

Mam taką halkę do odsprzedania. Całkiem nowa, świeżo ze sklepu. Zdecydowałam się jednak na halkę z kołem i kupiłam kolejną. Zatem bez koła chętnie odsprzedam. Zapłaciłam za nią 140zł. Odsprzedam za 70zl.

Aurelko mam pytanko dotyczące haleczki Czy dalej chcesz ja sprzedac i czy dalej jest to aktualne?Jestem zainteresowana.

zobacz na http://www.li-zell.pl Tam mają wszystko co związane z halkami.

Inne tematy z forum

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...