Re: to moze teraz spacerujace po Gdansku-Chelmie :)))
agatunia81
(16 lat temu)
Ja mieszkam w blisko Gdańska Gł. często bywam na Długiej. Ja z 2,5 latkiem i często jak pogoda dopisuje jest z nami moja przyjaciółka z 21 miesięczniakiem.
sabra
(16 lat temu)
altea napisał(a):
> Sabra ja Cie chyba widuje z wozeczkiem :) mieszkam na
> Nieborowskiej
>
>
Altea:)
Całkiem możliwe bo w okolicy mało takich wielkich bryk jeżdzi jak moja:);P
Tobie gratuluje pólmetka :)Znasz już płeć swego dzidziusia?Pozdrawiam .... Teraz będę się przyglądać wszytskim brzuchatkom...moze jak mnie zobaczysz to śmiało daj znać :):)zawsze to milej z kimś na spacerku pogadać:)
altea
(16 lat temu)
Sabra, będę miała synka :) a Ty jakiego koloru masz wózeczek, to jak spotkam to zagadam :) :)wydaje mi się, że niebieski, a Ty jestes blondynka, ale moze cos pomieszałam :)
sabra
(16 lat temu)
Altea:)
...Twój opis to dokładne moje ..przeciwieństwo:):)Mam ciemne keręcone włosy,wóżeczek w kolorze jasnym khaki:):)ale w suemie to teraz będe szukać tej opisanej blziniaczej mamy z granatowym wóżeczkiem:)
konto usunięte
(16 lat temu)
a zresztą, co mnie to :) ja mieszkam na zaroślaku, na chełm mogę pojdejśc ale nie od cienistej bo mi za ciężko, tylko tak jak jedzie 108 i 118, daleko to do Ciebie ???
aleksandra27
(16 lat temu)
hej odpisuje teraz bo bylam z Bartkiem na spacerze, mieszkam w poblizu biedronki, to jest ulica praktycznie na wprost. Najlepiej bedzie jak sie spotkamy w polowie drogi np jak miniesz cmentarz i idziesz caly czas do gory to gdzies tam moglybysmy sie spotkac.
agacia84
(16 lat temu)
Ja mieszkam na Biernackiego mozna powiedziec ze kolo szkoly,mam w kazdym razie do niej blisko:)W sumie spacerowac moge tez w czasie ciazy,od wrzesnia bede miala wolne,takze jak chcesz to mozemy sie spotykac:)