fotograf ślubny - promocja na 2010 rok

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
witam,

jako, że dostaję już wiele pytań o terminy na 2010 rok, postanowiłam stworzyć małą promocję dla zainteresowanych par.

5 pierwszych par, które podpiszą umowę do końca września 2009 otrzymają upust w wysokości 10% od cen pakietowych oraz sesję narzeczeńską gratis.

zapraszamy na www.melrose.pl i na http://ania1410.wordpress.com/category/fotografia-slubna/ (zdjęcia kilku par z 2009 roku), możemy się również spotkać i porozmawiać o indywidualnej wizji każdej z par.

serdecznie pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: fotograf ślubny - promocja na 2010 rok

Witam!
To ja zaklepuje !
szczegoly na maila!

pozdr
BD
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

poszedł mail :)
pozdrawiamy

aha, zapomniałam tylko dopisac, ze w mailach prosiłabym o inforacje, że jestescie Państwo chętni na skorzystanie z promocji :)

Jaaaasne :))))

By miała Pani tyyyle zapytań na 2010 to nie trzeba robić promocji. No ale jakie zdjęcia - taka cena :)))

Przy okazji: Czołówka fotografów z trójmiasta już nie ma terminów na 2010.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czyli co Panie "Fotograf z Trójmiasta"...jeśli jakaś większa firma robi promocję tzn., że robi tylko dlatego, że nie ma klientów tak? :)))))
Np Coca-Cola (choć może to akurat nie najlepszy przykład) daje 5 butelke gratis tzn., że spadła im sprzedaż i muszą się ratować :D

Ech, ile jadu na tym forum. Przeszkadza Ci coś, że zrobiła rabat 10% i sesje gratis dla pierwszych osób? Czy może wolisz sztuczne wątki osób promujących swoje usługi pod różnymi nickami? Bo ja np wolę taką uczciwą promocję...

No ale nic...jak ktoś nie ma gdzie się wygadać to klepie bez sensu w klawiaturę czekając tylko na takie wypowiedzi jak ta, broniące NORMALNYCH LUDZI :) - więc masz, naciesz się. Pewnie zaraz sam się doczekam krytyki :D

Pozdrawiam

Dzięki Melrose, za info!
A Pan Fotograf z Trojmiasta widać zazdrosny i bardzo niesmialy skoro anonimowy.
Zawsze coca cola!
Pozdr
BD

i ja się wypowiem, choć pewnie całkowicie nieobiektywnie, bowiem przyszło mi pracować z panią Anią ( notabene fajna z niej babeczka) i to ona sprawiła, że pozostała nam nieoceniona pamiątka z tak ważnego dnia :) czuliśmy się piękni i ważni a jej obiektyw to uwiecznił.
UWIELBIAM NASZE ZDJĘCIA :)
aaaa i zgadzam się z fotografem z Sopotu :) co komu do sposobów, jakie mają na celu zachęcić klienta do skorzystania z danej usługi... no i nie wyczytałam, by Pani Ania wspominała, że jest w pierwszej trójce fotografów Trójmiasta ( czego jej życzę z całego serca) tylko pragnie uzupełnić kalendarz na 2010, ale widać to boli TANIĄ KONKURENCJĘ!!!
pozdrawiam serdecznie

Maja i Michał z 02 maja :))))

u nas też mała promocja na 2010 rok
Sesja narzeczeńska w pełnych pakietach reporterskich za free.
Zapraszam
www.pozytywnafotogarfia.pl

Szukam dobrego fotografa na lipiec 2010r. Czy moze ktos mi jakiegos polecic???
Pozdrawiam i dziekuje za odp. :)

Majeczko dziękuje za opinię, miło czytać takie słowa :)

a dla wszystkich ciekawych - Maja z Michałem widnieją na zdjęciach pod moimi postami :)

jedna umowa podpisana, więc jeszcze tylko 4 pary zapraszam do skorzystania z moich usług.

2 umowy podpisane, oferta promocyjna dostępna jeszcze dla 3 par :)

podbijam

zapraszam, jeszcze dla dwóch par promocyjna cena i sesja narzeczeńska gratis :)

a moją ofertą nikt się nie interesuje? przecież ja płacę Młodym za sesję i jeszcze tort dodaję ( Mojej Mamy!!!!!!!!!)
fotografik Maciek

maciek przecież widać po amatorskich fotach melrose ze to ściema z podpisywaniem promocyjnych umów ;)

panie grzesiu (wystarczy sprawdzic ip), pan niech robi lepsze foty niz ja (nie bronie)
tyle, że kto jak kto, ale pan niech nie wypowiada sie na temat moich zdjec, bo poziom amartoszczyzny, jaki pan prezentuje, po prostu na to nie zezwala.

Melrose.com.pl brawo ! hehehe
Podaj prosze linka do strony Pana Grzesia. Chcę zobaczyc jakie to cuda robi skoro potrafi wyrażać negatywne opinie o innych.

Już mam: www.lewandowskigrzegorz.pl
Proszę oto link to zdjęc Pana Grzegorza który tak negatywnie wyraża się o innych. Jestem osobą zupelnie postronną i muszę przyznac, że nie powinien Pan tak "fikać". Mnie Pana zdjęcia nie zachwycają. Zresztą każdy może sam ocenić.
Wkurza mnie starsznie jechanie po innych !!!

A jak juz sie chce krytykowac to trzeba mieć troszeczkę odwagi i podpisywac się pod własnymi słowami. Nie uczyli tego w szkole ????

Zadałam sobie trud obejrzenia kilku zdjęć na stronie której adres podajesz. Szanowny Pan nie ma co "fikać"- dobrze to ujęłaś.
Nie ma sensu obrzucanie się obelgami na temat jakości zdjęć. Fakty są takie, że jeśli fotograf ma swój oryginalny styl to klienci przyjdą do niego nawet jeśli nie jest tani. A ci których zdjęcia nie zachwycają muszą niestety konkurować ceną. I tym dobrym i tym złym życzę masy klientów :)

podbijam

Zdjęcia rzecz gustu, nie będę się wypowiadał, nie jestem klientem, więc moja opinia nikomu nie potrzebna.
Forma promocji dostosowana do klientów.

Witam,

Poproszę o oferte na kotasia1@interia.pl

Hahahaha!!! Nazywaj pan sobie Anie amatorska, ale najpierw trzeba chyba prezentowac swoimi zdjeciami jakis poziom... Ania jest niezla w reportazu, sama niemal mialam ja miec na swoim slubie, a pan...? Hmm... Zycze powodzenia w szlifowaniu umiejetnosci, ale jak pokazuje zycie, nie tylko sprzet trzeba miec, ze by dobre zdjecia robic...

witam wysłałam do Pani ofertę.

Jednak sto razy wolę Melrose fotografie niz zdjecia Pana Grzesia,
nie wiem jak w takiej sytuacji fotograf Grzegorz krytykuje innych...
pozdr
BD

Bo pan Grzegorz chyba mysli, ze jest dobry... A tu niespodzianka! Z takimi zagrywkami zycze powodzenia, bo kazdy wie, ze nalezy dbac o swoj interes, ale nie w ten sposob...

..myślę również że nie ma się tu co podniecać, ani subiektywnie wypowiadać na temat fotografii.
Aspekty technicznej jakości zdjęć interesują często najbardziej nas fotografów, szkalowanie siebie nawzajem pozostawi tylko niesmak wśród ludzia, którzy w szczegóły nie wejdą. Na to jest miejsce na forach fotograficznych, choć i tam nie do końca...
Klienci wybierają takie zdjęcia jakie przypadną im do gustów ...i na jakie ich stać. Doceniając na pewno nie to że kogoś okrzyknięto "czołówką trójmiejską" - tylko uczucie włożone w pracę oddanie chwili i dotrzymanie umowy. Dlatego często amatorzy są bardzo doceniani jak widzę...
Nawiasem mówiąc swego czasu też podpatrywałem ową czołówkę (wybranych najgłośniejszych) jakiej rutynie ulega i jakie błędy popełnia, więc nazw ta jest trochę na wyrost, zbyt wiele w niej pychy.

Fotografowie nie powinni zajmować tu stanowiska nt innych fotografów, to po prostu nie przystoi...

pozdrawiam serdecznie forumowiczów