fotograf
O Black & White wszyscy się wypowiadają w samych superlatywach i w sumie pewnie OK.
A ja napiszę o kimś innym. Przepraszam panowie, że tak późno bo szczerze Wam się należy.
Radek i Wojtek (proart) to osoby, którym zawdzięczamy, że nasze zdjęcia i film z Wesela i pleneru (na ślubie to jak na ślubie :) ) są wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju.
Współpraca ukaładała się świetnie od pierwszego spotkania, poprzez ślub, aż po plenery (były dwa ze względu na pogodę).
Na weselu wszyscy się pytali czy to nasi koledzy, a my się widzieliśmy dwa razy.
Dzięki za wskazówki, za to że uśmiechaliśmy się wtedy kiedy powinniśmy, za to że nie pozwoliliście nam tylko pozować.
Radek (603390077):
Te zdjęcia "z ukrycia", kiedy zapominaliśmy że tam jesteś są super. Naturalne, prawdziwe i niepozowane. Wiem, że musiałeś długo czekać aż strzelisz tą fajną niepowtarzalną fotkę.
O plenerze to w sumie nie mogę mówić inaczej jak FATASTYCZNY.
Moje wyobrażenie o tym co można zrobić i jak to można zrobić było bardzo małe przy efekcie końcowym.
P.S. Kupiłem Nikona D70 - tez się uczę cykać dobre foty (w sumie to dzięki rozmowom z Tobą i tym świetnym zdjęciom).
Wojtek (605690642) :
Film to jeden wielki majstersztyk.
Nigdy nie sądziłem ze przez 4 godziny będę siedział i oglądał to wszystko (inne takie nudziły mi się po 30 minutach) i w sumie i tak dużo rzeczy zniknęło, a żałuję że nie byliście do rana bo wtedy też były niezłe "jaja".
Klip na początku to już najwyższa swiatowa półka (jak dla mnie i nie tylko).
Moja siostra płakała 7 razy oglądając kawałek 7 razy :)
rodzinka zachwycona, my jeszcze bardziej.
Dziękuję Panowie.
Za te wspaniałe wspomnienia jakie będziemy mieć w przyszłości.
Polecam wszystkim którzy mają wizję swojego wesela, ślubu.
Najlepiej wesołego, niesztampowego.
Oni Wam pomogą w realizacji i jeszcze to wszystko udoskonalą.
Pozdrawiam
A ja napiszę o kimś innym. Przepraszam panowie, że tak późno bo szczerze Wam się należy.
Radek i Wojtek (proart) to osoby, którym zawdzięczamy, że nasze zdjęcia i film z Wesela i pleneru (na ślubie to jak na ślubie :) ) są wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju.
Współpraca ukaładała się świetnie od pierwszego spotkania, poprzez ślub, aż po plenery (były dwa ze względu na pogodę).
Na weselu wszyscy się pytali czy to nasi koledzy, a my się widzieliśmy dwa razy.
Dzięki za wskazówki, za to że uśmiechaliśmy się wtedy kiedy powinniśmy, za to że nie pozwoliliście nam tylko pozować.
Radek (603390077):
Te zdjęcia "z ukrycia", kiedy zapominaliśmy że tam jesteś są super. Naturalne, prawdziwe i niepozowane. Wiem, że musiałeś długo czekać aż strzelisz tą fajną niepowtarzalną fotkę.
O plenerze to w sumie nie mogę mówić inaczej jak FATASTYCZNY.
Moje wyobrażenie o tym co można zrobić i jak to można zrobić było bardzo małe przy efekcie końcowym.
P.S. Kupiłem Nikona D70 - tez się uczę cykać dobre foty (w sumie to dzięki rozmowom z Tobą i tym świetnym zdjęciom).
Wojtek (605690642) :
Film to jeden wielki majstersztyk.
Nigdy nie sądziłem ze przez 4 godziny będę siedział i oglądał to wszystko (inne takie nudziły mi się po 30 minutach) i w sumie i tak dużo rzeczy zniknęło, a żałuję że nie byliście do rana bo wtedy też były niezłe "jaja".
Klip na początku to już najwyższa swiatowa półka (jak dla mnie i nie tylko).
Moja siostra płakała 7 razy oglądając kawałek 7 razy :)
rodzinka zachwycona, my jeszcze bardziej.
Dziękuję Panowie.
Za te wspaniałe wspomnienia jakie będziemy mieć w przyszłości.
Polecam wszystkim którzy mają wizję swojego wesela, ślubu.
Najlepiej wesołego, niesztampowego.
Oni Wam pomogą w realizacji i jeszcze to wszystko udoskonalą.
Pozdrawiam