tokyo station club

Temat dostępny też na forum: Tokyo Station
W internecie Tokyo station club reklamuje się jako jakas super znakomita impreza. mam zastrzezenia co do piątkowego karaoke. kiedyś karaoke trwało do godziny pierwszej i byla naprawde super atmosfera. BYla to alternatywa do jechania gdzieś na imprezę. Ostatnio godzinę zredukowali do godziny 24 i pan obsługujący karaoke wciska tylko swoich znajomych z którymi przychodzi lub sam spiewa omijając innych. To jest jego praca i nie powinien tak robic. Powinna być lista tak jak w innych clubach z karaoke. Bez sensu jest chodzic na karaoke do 24. w klubach w gdansku taka impreza zaczyna sie o 22 i konczy się rano bo wtedy warto posiedziec i się posmiac. Można tez dostac za to darmowe piwo czy cos. Proponowałbym zmiany. Od dłuższego czasu zauwazam ze coraz mniej ludzi odwiedza Tokyo Station. Proponuje zmiany. Bo jesli dalej bedzie tak samo firma poprostu upadnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: tokyo station club

sam upadniesz jak będziesz takie bzdury pisał Matole!!! Ja jestem stałym bywalcem, nigdy nie ma problemu, jak chcę coś zaśpiewać to podchodzę i proszę, nie wiem może ty po chińsku gadałeś i nikt Cię nie rozumiał. A to że sobie chłopak zaśpiewa to uważam za pozytyw, bo przynajmniej na moment przerywa fałszowanie moje i innych. Z jednym się z Tobą muszę zgodzić, mogłoby być trochę dłużej, bo rozkręca się impreza dopiero około 22 i zaraz się praktycznie kończy, chociaż czasem przedłużają o pół godzinki! Więc może rusz się częściej i zobacz jak jest sympatycznie zamiast siedzieć z głową przyklejoną do monitora i wymyślać takie głupoty!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: tokyo station club

nie wiem gdzie zdarza Ci się chodzić na karaoke w Gdańsku, ale większość trwa właśnie do 24....sprawdziłam osobiście w 8 klubach...
ale w Tokio mogliby zrobić do tej 1 (i z tego co wiem, to zrobili) :D

co do wciskania swoich znajomych... siadam zawsze za Panem DJ-em mimo, że jego znajomą nie jestem, a śpiewam często bo nie ma chętnych... może źle interpretujesz pewne sytuacje

co do tego, że Pan DJ śpiewa....ma świetny głos i ja słucham go z wielką przyjemnością
a to, że zaśpiewa podczas całej imprezy 1 czy 2 kawałki nie uważam za jakieś pokrzywdzenie uczestników, którzy i tak chętnie nie garną się do tego śpiewania

Lista do śpiewania nie ma sensu....ze względu na małą ilość chętnych, a możliwości programu do karaoke jeżeli chodzi o kolejkowanie wystarcza w tym przypadku całkowicie...

Jedyne co mi czasem przeszkadza to wersje podkładu...przy niektórych łatwo zgubić melodię, albo są za wolne, ale biorąc pod uwagę ilość dostępnych wersji, wierzę, że Pan DJ coś na to poradzi ;)

W takich, a nie innych okolicznościach pozdrawiam serdecznie Pana DJ-a i użytkownika jackbe, który zasadniczo przesadził w swojej opinio twórczości....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0