Sylwia Sopot - ocena (1) Restauracja nie polecam!!!! Jedzenie to jakaś pomyłka. Już dawno nie... Sylwia Sopot B - ocena (1) Urodzinki słabo prowadzone Pani zamiast zająć zająć się dziećmi chodziła z... B Olusia 12 - ocena (1) Urodzinki zorganizowane wspaniałe. Dzieci miały atrakcje przez cały czas.... Olusia 12
Julia - ocena (1) Bardzo fajne miejsce do organizacji urodzin, miła i pomocna obsługa, wszystko... Julia Danka - ocena (1) Bardzo polecamy! najfajniejsze urodzinki na jakich było nasze dziecko. miła i... Danka Kasia - ocena (1) Niedawno organizowaliśmy urodziny dla 7 latka w tym miejscu i jesteśmy bardzo... Kasia didi 29 - ocena (1) świetna sprawa! robiliśmy 10 urodziny i było naprawdę fajnie. dzieci... didi 29 Rozczarowana - opinia (1) Byłam tam z rodziną. Od początku nie mogłam dogadać się z kelnerem o imieniu... Rozczarowana Daga - opinia (1) Klimatycznie i miło. Pyszne drinki- bardzo duży wybór. Próbowałam też herbaty... Daga Porażka !! (2) Przestrzegam wszystkich przed zrobieniem urodzin na tej kręgielni!!!!... Hanna Chmielewska Super! (1) Byliśmy w tej kręgielni z rodziną i naszym 5-cio letnim synkiem. Pani miło... Hania Fajne miejsce z klimatem (1) Super miejsce obsługa i ludzie! Mega zabawa! (1) Byłem ostatnio ze znajomymi w danym miejscu i uważam, że to świetne miejsce... Karol Polecam gorąco (1) Dobre jedzenie bardzo smakowała mi tortilla z chrupiącym kurczakiem świeży i... Kubuś Rewelacja! (1) Przepyszne jedzenie, szczególnie polecam pizze :-) atmosfera jak w domu,... Moskwa Dobra miejscówka! (1) Mieszkam od niedawna w Gdańsku, trafiłem ze znajomymi do Mk Bowling i z... Misiek NIGDY WIĘCEJ (1) Organizowałam imprezę niespodziankę mojemu facetowi. Zarezerwowałam tor kilka... Kasia Urodziny dziecka (1) Niestety myślałam, że będzie lepiej. Niejednokrotnie organizowałam urodziny... Ania Miło spędzony czas (1) Klimatycznie, fajnie, miło, drinki bdb :), obsługa miła. Odradzam (1) Wykupione godzina na kręgielni w grouponie. Po niecałym tygodniu KTOŚ... Piotr Świtalski