Rezerwacja kpina (1) Zrobiłem rezerwację online. Otrzymałem maila zwrotnego z informacją:... Marcin Poleca wszystkim (1) w piątek 27.11 grałem w kręgle a potem zostałem na imprezie w klubie. zabawa... Grzegorz Super miejsce (1) Miejsce wyjątkowe, klimat fantastyczny, obsługa uśmiechnięta z dobrym... Michał
Pani z baru. (1) Zenujace zachowanie Pani (blondynka niskiego wzrostu ktora obslugiwala... Barman Zarąbiście.. (1) Wszystko na jak największy plus!!! Obsługa po prostu MEGA w szczególności Pan... Super zaskoczony Czegoś takiego brakowało na Przymorzu (1) Zaczynają robić się coraz chłodniejsze dni także postanowiliśmy ze znajomymi... Wiki 80- te urodziny mojej mamy (1) Wspaniałe jedzenie , profesjonalna obsługa i przystępne ceny . Bardzo... Anna Obsługa do wymiany! (1) Spoko miejsce, kręgle, bilard- wszystko ok. Obsługa dramat, obrażona, że... klient Rewelacja:) (1) Bardzo dziękuję za wspaniałą obsługę! Zrobiłam synkowi urodzinki na 25 osób.... Piastowska Ola PK - opinia (3) Chcieliśmy wczoraj pograć w bilard ze znajomymi. Zarezerwowaliśmy stół na... PK Dobra Restauracja -Polecamy !!! (1) Znaleźliśmy się w restauracji Soprano przez czysty przypadek. Jako przyjezdni... Marcin&Beata Komunia (2) Witam!Jesteśmy właśnie po uroczystości z tytułu Komunii Św.zorganizowanej w... A... SUPER MIEJSCE (1) BYŁAM W SOPRANO OSTATNIO ZE ZNAJOMYMI NA URODZINACH. MYSLE ZE TO SUPER... WERA Zniesmaczona - opinia (1) Klimat ogólnie rzecz biorąc przyjemny,obsługi torów do kręgli niestety zbyt... Zniesmaczona niezadowoleni - opinia (1) bardzo slaba i nie mila obsluga, przypalone dania,gra w kregle zakonczyla sie... niezadowoleni MIEJSCE GODNE POLECENIA (3) Serdecznie dziękuję obsłudze z Panem Oskarem na czele a jednocześnie... Bardzo zadowolona Klientka, TRAGICZNA obsługa. (1) Tragiczna obsługa. Ze znajomymi zamówiliśmy parę piwek, a później domówiliśmy... Piotr Wesołowski do koleżanki niżej (1) Nie można się dodzwonić ponieważ już jest zamknięte. w tym miejscu będzie... Annnnnn słabo (2) obuwie: 5 zł - trochę drogo, ochraniacze na stopy - największy rozmiar chyba... Adam Przyjemne miejsce (1) Byłam raz, ale wizytę wspominam bardzo dobrze. Największy plus za ceny... Koliberek