Super :-) (1) Polecam wszystkim, którzy chcą fajnie spędzić czas! Super obsługa! Dobra... Paula Nie polecam obsługi przy barze !!! (1) Witam serdecznie, Często bywam w MK BOWLING, ale coraz częściej, jestem... Sandra Wszystko fajnie (2) Fajna kręgielnia połączona z klubem. Graliśmy dwie godzinki i wszystko... klient
chrzciny (1) Polecam wszystkim, którzy planują zorganizować chrzciny! Jedzenie świetne,... magda Kręgielnia OK (1) Kręgielnia duża i fajna. Kosmos do potańczenia. Obsługa bardzo miła, wszyscy... Klient jestem bardzo zawiedziona! (4) Strasznie zawiozłam się na u7 w GA. po zarezerwowaniu dwoch godzin toru... ewelina Polecam (1) Pyszne jedzenie i drinki, obsługa jest miła i sympatyczna. Jedyne miejsce w... Marta Niekompetencja !!!!! włąściciele zmieńcie Kierownika na inną osobę (8) Zdecydowanie odradzamy to miejsce, bo to jak zostaliśmy potraktowani jest po... Meja Pierwsze wrazenia... srednio (2) Miejsce i klimat bardzo ciekawe, bylismy w sobote wieczorem z rezerwacja na 2... Paweł Obsługa Tragiczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Właściciele zmieńcie obsługę i kierownictwo kręgielni w Gdańsku - Manhattan.... Zdegustowany Super jedzonko (1) Byliśmy w weekend ze znajomymi na obiedzie w soprano, nie ukrywam ze był to... Marta Nowicka naj milsza barmanka (1) Witam chciałbym pozdrowić najpiękniejszą na świecie barmankę Dorotkę (Dodzie)... Marcin Polecam !!! (1) Soprano to moje ulubione miejsce na spotkania z przyjaciółmi . Obsługa jest... Magda Dobre miejsce na wypad z przyjaciółmi (1) ciekawy wystrój,fajna obsługa,muzyka momentami trochę za głośna ale... Michał Dobre jedzenie, fatalna obsługa (1) Byłam w tej restauracji wielokrotnie. Plusy: - lokalizacja - parking -... Iwona Kręgielnia (1) Fajne miejsce na Przymorzu. Na plus to, ze w tej okolicy nie bylo czegos... Grażka co to za muzyka? (1) Byłam przed chwilą w soprano i jestem mocno rozczarowana. Byliśmy jedynymi... sylwia SUPER MIEJSCE (1) BARDZO FAJNA KRĘGIELNIA. SUPER WYSTRÓJ. BRAKOWAŁO TAKIEGO MIEJSCA ŁUKASZ BARDZO FAJNE MIEJSCE. WKONCU RESTAURACJA NA TERENIE PRZYMORZA A NIE KOLEJNA PIZZERIA (1) SUPER MIEJSCE, GODNE POLECENIA. BARDZO SIE CIESZE, ZE NARESZCIE NA TERENIE... kATARZYNA Przeciętnie (1) Na minus: temperatura w środku, zacinające się tory, niedopracowane zaplecze... M.