Jedzenie slabe (2) Wszystko robia z mrozonek jak dla mnie to slabe jedzenie,mrozonego to moge... Staszek Pychotka;] (1) Dosyć czesto bywam tam po prostu na piwko i deser, ale często także... taootaoo odradzam (1) Jest tam tak gorąco, że człowiek się tylko męczy. Ceny z kosmosu i nijak się... Sandra
Dobre jedzenie. (1) Restauracja godna polecenia. Dania obiadowe są bardzo dobre i przystępnych... Dred super impreza! (1) Odwiedziłem z ekipą znajomych U7 w środę i bawiłem się rewelacyjnie.... jeden z wielu Super (3) Naprawde super spędzilem tam czas... Adam Bardzo ładny, przyjazny lokal (2) Idealny lokal na spotkania z przyjaciółmi- kręgle, bilard, bary, disco...... Zadowolona zamieszanie z rezerwacjami (2) W sobotę wybrałam się z rodziną na kręgle, dwa tygodnie wcześniej robiłam... Magda SUPER MIEJSCE, ŚWIETNA MENAGER ! (3) Mieliśmy okazje zagościć w mkBowling w dniu otwarcia. Miejsce na prawdę fajne... Magda za gorąco!!! (4) jak bedziemy tak dalej oszczedzac na klimatyzacji to zostanie tylko smrod a... kregielniczka :) (3) Fajna kręgielnia w centrum Wrzeszcza. Dużym plusem jest Klub Kosmos w którym... Ornet Nie polecam (6) Zarezerwowaliśmy tor na dwie godziny. Po wejściu okazało się, że dodatkowo... Zawiedzeni Klienci Wielkie rozczarowanie (2) Rezerwowaliśmy osobiście i telefonicznie 2h kręgli 3 tory na moje nazwisko,... mmmm BARDZO GORĄCO POLECAM! (2) Witam Państwa serdecznie. Jako że za każtm razem staram się wystawić ocenę... Agnieszka Byłem, zobaczyłem. (1) Wraz z moją dziewczyną byłem ostatnio w U7. Dokładnie w środę. Jak to na... grisza Super miejsce (2) Naprawdę super miejsce do spędzenia czasu. Teraz zmiana wystroju, więc warto... Tomasz Pilszyk Polecam mimo paru niedociągnięć (1) Bardzo miła obsługa, wręcz rewelacyjny kelner - tak powinni się zachowywać... Mariusz Masakra (5) Dowiedzieliśmy się o nowej kręgielni w Gdańsku i postanowiliśmy wbrać się... znajomi z Gdyni brak poszanowania klienta (2) Wykupiłyśmy gruper na godzinę gry w kręgle. W lokalu dowiedziałyśmy się, że... Asia i Natalia Bardzo fajne miejsce (1) Polecam. Jest miło, przytulnie, gra się dobrze. Nic się nie zawieszało i... Tomek