Marcel - opinia (1) Grałem pierwszy raz w życiu w kręgle w U7. Moim zdaniem jest wszystko dobrze... Marcel PUB (1) Opinia moja będzie odnosić się do naszych doświadczeń z wczorajszych urodzin... f22mas bilard (4) zapłaciliśmy z kolegą w promocji 2+1 (30zł na 3h grania) i po 40min mieliśmy... bilard
Śmierdzące rozczarowanie (1) Podczas gdy cały świat (w tym również Polska) idzie do przodu właściciele... M tragedia (1) nie dosc ze malo gosci to jeszcze obsluga bardzo slaba. Nie polecam tego... grazyna Na stronie internetowej kręgielni zapomniano dodać że znajduje się ona w palarni tytoniu. (1) Smród z palonych papierosów czuć w całym lokalu.Mimo zakazu palenia przy... Wacław grupon (1) bylem ostatnio w Soprano, lubie wpasc tam na male conieco bo jedzenie maja... lowell Stracili klienta ... (1) Kiedyś często bywaliśmy w tej restauracji. Ruch zawsze był niewielki. Zapewne... f22mas Papierosy!!! (2) Fajne byłoby miejsce gdyby nie papierosy.. na sali było biało od dymu. Koszmar!! Marek Tragedia (4) Do niedawna bywałem w U7 w Gdyni regularnie ale to co dzieje się tam... zawiedziony Totalna Żenada (5) Byłem dnia 27.10.2010r na tej kręgielni wraz z dziewczyną i kumplem. Na... zwhiskey Kręgle w U7 w Gdyni i próba oszukania klienta (2) Wczoraj byłem ze znajomymi na kręglach w U7 w Gdyni.Kupon z zakupów grupowych... Borys SKANDAL!!! (8) ludzie nie polecam tego miejsca!!! kiedy byłam tam ostatnio facet przy barze... adrexia Rodzina Potwornickich - opinia (1) bylismy kolejny raz, zawsze jest kupa smichu gdy kregle tancza i sie poddaja,... Rodzina Potwornickich Tyle samo za co przeciw (2) W sumie mogę tylko powtórzyć to, co napisali inni. Zabawa przednia, jednak... Adam GORĄCO POLECAM (1) Byłam kilka razy. Bardzo fajna atmosfera, można napić się piwka i dobrych... Sasa Polecam ! (2) Super ! W bowling grałam po raz pierwszy i chyba rozważę wyczynowe uprawianie... Ola Jakieś bzdury... (1) Zastanawia mnie kto piszę te komentarze..Konkurencja czy Ci którzy nie... Wojtek ok:) (1) wczoraj korzystałam z usług centrum u7 wszystko byłoby ok gdyby nie te... magda Obsługa (1) Pierwszy raz spotykam się z czymś takim, żeby obsługa pamiętała co piję i... Mirek