Marek - ocena (1) Zorganizowałem tam swoją imprezę urodzinową na 34 osoby. To był bardzo dobry... Marek Elżbieta - ocena (1) Jestem świeżo po imprezie urodzinowej na 30 osób. Goście którzy spędzili w... Elżbieta Sylwia Sopot - ocena (1) Restauracja nie polecam!!!! Jedzenie to jakaś pomyłka. Już dawno nie... Sylwia Sopot
B - ocena (1) Urodzinki słabo prowadzone Pani zamiast zająć zająć się dziećmi chodziła z... B Olusia 12 - ocena (1) Urodzinki zorganizowane wspaniałe. Dzieci miały atrakcje przez cały czas.... Olusia 12 Julia - ocena (1) Bardzo fajne miejsce do organizacji urodzin, miła i pomocna obsługa, wszystko... Julia Danka - ocena (1) Bardzo polecamy! najfajniejsze urodzinki na jakich było nasze dziecko. miła i... Danka Kasia - ocena (1) Niedawno organizowaliśmy urodziny dla 7 latka w tym miejscu i jesteśmy bardzo... Kasia didi 29 - ocena (1) świetna sprawa! robiliśmy 10 urodziny i było naprawdę fajnie. dzieci... didi 29 Rozczarowana - opinia (1) Byłam tam z rodziną. Od początku nie mogłam dogadać się z kelnerem o imieniu... Rozczarowana Daga - opinia (1) Klimatycznie i miło. Pyszne drinki- bardzo duży wybór. Próbowałam też herbaty... Daga Porażka !! (2) Przestrzegam wszystkich przed zrobieniem urodzin na tej kręgielni!!!!... Hanna Chmielewska Super! (1) Byliśmy w tej kręgielni z rodziną i naszym 5-cio letnim synkiem. Pani miło... Hania Fajne miejsce z klimatem (1) Super miejsce obsługa i ludzie! Mega zabawa! (1) Byłem ostatnio ze znajomymi w danym miejscu i uważam, że to świetne miejsce... Karol Polecam gorąco (1) Dobre jedzenie bardzo smakowała mi tortilla z chrupiącym kurczakiem świeży i... Kubuś Rewelacja! (1) Przepyszne jedzenie, szczególnie polecam pizze :-) atmosfera jak w domu,... Moskwa Dobra miejscówka! (1) Mieszkam od niedawna w Gdańsku, trafiłem ze znajomymi do Mk Bowling i z... Misiek NIGDY WIĘCEJ (1) Organizowałam imprezę niespodziankę mojemu facetowi. Zarezerwowałam tor kilka... Kasia Urodziny dziecka (1) Niestety myślałam, że będzie lepiej. Niejednokrotnie organizowałam urodziny... Ania