Uwaga dla OK System (4) Pan z obsługi twierdził, że nie biorą już udziału w OK System i mimo... Magda Ewa - opinia (1) Absolutnie nie polecam, stare rozklejające się buty do gry, brudne stoliki,... Ewa Urodziny dziecka (3) Jeśli nie macie pomysłu na urodziny dziecka gorąco polecam lokal Mkbowling.... Ola
Jeśli Urodziny - to tylko w MK Bowling (2) Ostatnio miałam przyjemność zorganizować 3 imprezy urodzinowe dla swoich... Izabell Urodziny 8 latka (1) Generalnie nie pisuję opinii, ale bardzo polecam zorganizowanie tam urodzinek... Śliwka Ferie z dziećmi superr (1) Byliśmy ostatnio z dziećmi na kręglach w MK Bowling. Zabawa świetna,... Kasia Zachęcamy !!! (1) Super klimat !!! super miejsce !!!. Byliśmy ostatnio w weekend ze znajomymi i... Tomek Swietnie (1) Witam, bylem w Mk bowling w dniu wczorajszym 16.01 jestem bardzo zadowolony z... Arek SUUUUPER (1) Świetne miejsce! Fachowa, miła i pomocna obsługa. Na recepcji zaczynając a na... Boli Fantastyczne miejsce (1) Dobrze przygotowane, smaczne jedzenie w dużych porcjach, z miłą i... Paula Jedzeine ok.Obsługa słaba. (1) To druga Nasza wizyta w Soprano.Na jedzeniu ponownie się nie zawiedliśmy.Było... M&B Super mega polecam (1) Super klimacik, pyszne jedzenie,polecam każdemu. damian Bardzo dobra restauracja na Przymorzu (2) To był mój trzeci pobyt w tej restauracji i nie zawiodłem się. Restauracja... arek Nigdy więcej tam nie zajdę (1) Dziwię się, że właściciel lokalu nic sobie nie robi z pojawiających się tutaj... Klient Tragedia! (1) Bardzo odradzam ! Tor ciągle się zacinal obsługa zamiast odrazu naprawic... Zniesmaczona Nie polecam (1) Miałam rezerwację 2 torów, do zapłacenia 168 zł, ale wiedziałam, że zapłacę... Dorota Nono - opinia (1) Dzis bylismy ze znajomymi. Wykupione 2h z czego 30 min w sumie zepsuty tor.... Nono Odradzam wszystkim (1) Oszukują Na czasie Gry. Start miałem od 12:00 paragon z kart kredytowych godz... Paweł Średnio (1) Ogólem kręgle jak kręgle, dobre tory i cała maszyneria ale jeśli chodzi o... Zaskoczona niegrzecznością Kręgle - słabizna (1) Wystój bardzo dobry i na tym koniec. Buty do gry - stare, zniszczone i nie... joe