Bardzo fajna kręgielnia (2) Tak jak w temacie... Bardzo fajna kręgielnia, obsługa miła, ceny przystępne.... bethan Uwaga Na Rezerwacje (3) Zarezerwowałam tor 3 tygodnie wcześniej. Szokiem okazał się fakt, że po... Karolina Super (1) Jak najbardziej polecam super klimat Mała Mi
Gorąco polecam lokal na urodziny dla dziecka :-) (1) Wyprawiliśmy synkowi 8 urodziny w Soprano i dzieciaki były zachwycone.!!Pan... MS Zachecamy !!!! (2) Jako zwiedzajacy z krakowa trafiliśmy przypadkiem do tej kregielni i bylismy... Karolina Sprzęt wymaga kalibracji lub przeglądu (1) Zacinający się tor, wielokrotnie zgłaszany fakt obsłudze - straciliśmy ponad... silhouetto Nie polecam (1) Nie polecam tego miejsca bo: 1. Oszukują na barze. W menu jest napisane 40... Seba Super, super, super! (1) Byłem ze znajomymi w lokalu na Mistrzostwach. Zamawialiśmy piwa i drinki... Artur Obsłyga MK Bowling za karę pracuje? (1) Wyposażenie całkiem ok i na tym kończą się zalety tego miejsca. Reszta to... Sabi fajnie! (1) Super atmosfera i obsluga. Pani Patrycja dzielnie znosi upierdliwych... Bartek Nie polecam (1) Na wstępie zostałem przywitany przez jednego z panów pracującego przy... PMC Skandaliczna obsługa (2) Wczoraj dnia 12.04.2014 byłem wraz z czwórką znajomych na piwku w MK Bowling.... Adi OMIJAĆ TO MIEJSCE JEŻELI WESELE MA BYĆ PIĘKNYM DNIEM (4) TO BYŁA ŻENADA.GOŚCIE NIE WIEDZIELI GDZIE WEJŚĆ, JAK JUŻ DOSZLI NA SALĘ I MY... MISIA nie tylko kręgle (1) Fajny lokal z super wystrojem-duże wrażenie robią samochody na... edward SUPER KLIMAT (1) POLECAM.LOKAL DLA KAŻDEGO,KLIMATYCZNY Z DOBRĄ MUZYKĄ ,SYMPATYCZNĄ OBSŁUGĄ I... IWONA dobra pizza (1) inne dania rowniez w porzadku ale pizze polecam najbardziej inni troche... vito REWELACJA (1) Czadzik....dobrze się tam czułem.Mozna tam spędzić sporo czasu i nie czuje... Dawid CK Bowling (1) Bardzo fajny i przyjemny lokal. Z tego co widziałem cieszy się bardzo dużym... Roger Bardzo fajne miejsce. (1) Raczej mniejsze niż konkurencja,ale klimat zdecydowanie lepszy :)Można tam... Banana Udana zabawa (1) Moim zdaniem lokal ma ciekawy wystrój i panuje w nim przyjazna atmosfera.... Asia