tokyo station club (3) W internecie Tokyo station club reklamuje się jako jakas super znakomita... jackbe U7 rewelacja (1) Byłem tam pierwszy raz i nie mogę złego słowa powiedzieć.Obsługa jest... Maćko fajna (1) byłam tam ze znajomymi na kręglach, było fajnie atmosfera super, Panowie z... sylwii
wyłudzanie pieniędzy od klientów, skandaliczna obsługa (4) Do tej pory byłam stałą i z pewnością dobrą (przynoszącą zyski) klientką U7 w... Katarzyna Kredyt gotowkowy (1) Kredyt hipoteczny Sprawdz wszystkie oferty! Produkty finansowe Kredyt... mariusz182 Polecam - ale ten smród papierosów do okoła odraża (1) Miejsce i atmosfera rewelacja. Świetny sposób na spędzenie czasu ALE TEN... anibyk SUPER MIEJSCE !!!!!!!! (1) Chciałabym się podzielić pewnymi spostrzeżeniami, ponieważ dość często jadamy... STALI KLIENCI super :) (1) Organizowaliśmy tam imprezę integracyjną i było fantastycznie. Obsługa super,... Natalia Internetowe porównywarkicen wybierajmy rozsšdnie (1) Co wspólnego majš lodówka i kredyt mieszkaniowy? Pozornie nic, a w... mariusz182 Polecam jako aktywny wypoczynek (1) Dziś razem z przyjaciółkami wybrałyśmy się świętować urodziny jednej z nich.... A. REWELACJA !!! (1) REWELACJA !!! Wybraliśmy się tam z dziećmi -z całą klasą - ( 10-cio latki ).... Andrea Eiger in 2 Stunden und 47 minuten (1) Da haste dir aber viel mühe gegeben Den Eiger in 2,47 Stunden zu besteigen... PetrKunkAlpinist1977 Fajny lokal... (1) Byłem tam pierwszy raz ze znajomymi i naprawdę nam się spodobało... Bardzo... Ted Ktory bank wybrac? (1) Kredyt hipoteczny kredyty Ponad 40 oferet Banków Polskich, porownaj i wybierz... mariusz182 przemiła obsługa (1) dawno nie spotkałam tak miłej obsługi! kelnerka SANDRA - rewelacja! jedzonko... maja Karaoke na Pubie (1) Wczoraj z koleżankami trafiłyśmy do Pubu w Soprano i byłyśmy zdziwione bo... Misia TO JAKAŚ TOTALNA PORAŻKA!!!!!!!!!! (1) obsługa nieprofesjonalna..jedzenie pozostawia sobie dużo do... rozczarowany klient Świetna zabawa (1) Byłem po raz pierwszy i świetnie oceniam to miejsce. Mieliśmy grać w kręgle... Tommy zabawa dla każdego!!! (1) W u7 gdynia bywam dość często. Zawsze wychodzę zadowolony. Bezpośrednia... Piotr Najgorsza pizza jaką jadłem (2) Pojechaliśmy tam ze znajomymi sugerując się poniższymi opiniami. Klimat,... Fepit